Hopp til hovedinnholdet

Lillehammer og Omegn MS-forening

Velkommen til Lillehammer og Omegn MS-forening sine hjemmesider. Her finner du kontaktinformasjon til styret, ungdomskontakten og likemennene våre. Sidene vil bli fortløpende oppdatert med våre aktiviteter, så følg med!

Vi er også å finne på Facebook: facebook.com/LOMS eller for ung-siden;facebook.com/UNGLOMS

Da er det på tide å invitere alle unge, under 35 år, med MS til årets store begivenhet. Den vil finne sted på Haraldvangen kurs og konferansesenter i Hurdal fra torsdag 23.april til søndag 26.april. Det blir satt opp buss t/r Gardermoen.

Lillehammer og Omegn MS-forening har 3 godkjente likemenn. En likemann er en person med MS/pårørende/venn til en som har MS, og en likemann har gått på kurs i likemannsarbeid, som handler om erfaringsutveksling. 

Vår ung-kontakt er Liv Maren Mæhre Vold (30). Hun kan nås på mobiltelefon 48 21 46 17 eller e-post livmaren@gmail.com. Liv Maren tar gjerne en prat med deg som er ung og nydiagnostisert, og har selvsagt taushetsplikt. Liv Maren var selv bare 25 år da hun fikk diagnosen, og vet en hel del om utfordringene unge kan møte med en kronisk diagnose.

Her er årsmelding og regnskap for 2014. Les gjerne gjennom før årsmøtet 3. mars :) 

Årsmøte i Lillehammer og Omegn MS-forening avholdes 7. mars. Mer info kommer!

Kontaktinfo

Leder: Nina-Karin Laakso Søreng
Tlf: 61 28 46 78/97 19 82 70
ninnis1969@gmail.com

BLI MEDLEM I MS-FORBUNDET

Vi er mange, men trenger flere 

Hva skjer?

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.