Hopp til hovedinnholdet

KickOff 2015

Da er det på tide å invitere alle unge, under 35 år, med MS til årets store begivenhet. Den vil finne sted på Haraldvangen kurs og konferansesenter i Hurdal fra torsdag 23.april til søndag 26.april. Det blir satt opp buss t/r Gardermoen.

Tema for KickOff 2015 er «Livsplanlegging og karriere». Det vil bli gode foredrag, nyttige verktøy for livet og karrieren, og mye sosialt med gode samtaler og latter.

I år, som i fjor, bor vi i hytter. Dette er med på å skape et unikt godt og sosialt miljø. Om det er noen du ønsker å dele hytte med, gi oss beskjed, så prøver vi så godt vi kan å ordne det. J

Pris for oppholdet, inkl. mat, er kr. 500. (Lokalforeningen dekker denne)

Vi har plass til 32 personer, og vi har bestemt oss for «først til mølla» prinsippet. Det er IKKE krav om medlemskap i MS-forbundet for å delta. Påmeldingsfrist er 10.april.

For påmelding, send en mail til bafi@ms.no.

Høstens program 2017

Vi har gjort noen endringer som vi håper medlemmene vil sette pris på. Styret har bestemt at vi skal kjøre kaffedater for alle våre medlemmer fremover, uavhengig av alder. Disse vil avholdes på to ulike dager og tidspunkt. Målet er at tilbudet skal kunne passe alle.
Dette semesteret blir treffene på Haugli Bakeri Oasen (dagtid) samt på Hos Carlos, Gamle Slaktehuset (kveldstid).

Så kan vi bare håpe å se både "gamle" og nye ansikter!

Grasrotandelen

Støtt lokalforeningen gjennom grasrotandelen.
Foretaksnr; 994 080 075

Grasrotandelen gjelder for alle spillene til Norsk Tipping, bortsett fra Flax og Extra. Har du for eksempel spilt for 100 kroner på Lotto gir Norsk Tipping fem kroner, som går direkte til den mottakeren du selv har knyttet til deg.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.