Hopp til hovedinnholdet

Nyheter

Trondheim og Omegn MS-forening har fått ny hjemmeside. Klikk deg videre inn på mstrondheim.no

Vedlagt ligger protokollen fra årsmøtet 02.02.2016

Vil du være med i en studie ved Friskliv og mestring? Tilbudet er for deg som lever med smerteutfordringer som har vart i mer enn 3 måneder. Du må være over 18 år, kunne delta i gruppediskusjoner på norsk og kunne være i lett fysisk aktivitet.

Hanna Vesterager er første person med autoimmun sykdom som ble henvist og stamcelletransplantert i Sverige 2011. Seniorinspektør i Arbeidstilsynet. Skriver på hannastamceller.blogg.no

Beslutningsforum for nye metoder sier ja til to nye varianter av bremsemedisinene Copaxone og Avonex.

Begge er injeksjonspreparater i førstelinjebehandlingen mot attakkpreget MS, som reduserer antall attakker med rundt 30 prosent.

Studieforbundet Funkis har laget et nytt nettbasert mestringskurs, som skal erstatte det tidligere mestringsprogrammet «Å leve et friskere liv». 

Hanna Vesterager ble tildelt årets MS-pris på MS-forbundets inspirasjonskonferanse.

Forrige arrangement ble dessverre avlyst grunnet sykdom. Coloplast har satt en ny dato som er 1.desember. Dere som meldte dere på sist, vil få beskjed om ny dato og dere trenger ikke å melde dere på nytt, men dere blir bedt om å gi beskjed om det ikke passer denne med denne datoen. 

Arrangementet er gratis

Forskere og parter fra arbeidsliv som YS og NAV deltar i samtale og debatt om unge med funksjonshemming og jobb. Situasjonen er slik i dag at til tross for talløse satsninger, er bare fire av ti med nedsatt funksjonsevne er i jobb.

LÆR MER OM SKATT - FOR DEG OG ORGANISASJONEN V/ HEIDI BOLGNES - SKATT MIDT-NORGE

Hei!

Styret har gleden av å invitere til medlemsmøte ang. stamcellebehandling. Vi er så heldige å få besøk av Sigbjørn Rogne og Hanna Vesterager. Begge har ms og har fått utført stamcellebehandling.

Grenseløse idrettsdager i Midt-Norge oktober 2015

Norges idrettsforbund med en rekke samarbeidspartnere inviterer til grenseløs idrettsdag for barn, unge og voksne med funksjonsnedsettelse tre steder i Midt-Norge i høst:

Coloplast er et internasjonalt selskap som utvikler, produserer og markedsfører medisinsk utstyr og tjenester knyttet til stomi, urologi og sårpleie. 

For deg som ønsker en vri på kostholdet i hverdagen!

Ny deltagerrekord i Kirkenes, MS-marsj i Stjørdal, radioinnslag i Rogaland, åpen kafé i Larvik og roser i Fredrikstad.

Artikkelen er hentet fra tv2.no. publisert 05.9.2015, klokken 14.10 - Forfatter: Anja Lohne Holm

I sommer leverte Hanna Vesteragers kollega og verneombud i Arbeidstilsynet André Kaarød et åpent brev til helseministeren. Der ba han på vegne av flere kolleger om en ny vurdering av Hannas sak, fordi de synes det er så urimelig at hun har satt seg i stor gjeld for å bli frisk, spesielt siden man nå vurderer å gjøre nettopp denne behandlingen til en del av det norske helsesystemet.

Referat fra styremøtet 25.08.2015

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.