Hopp til hovedinnholdet

Dønn Sliten AS Kurs Trondheim

For deg som ønsker en vri på kostholdet i hverdagen!

I samarbeid med Royal Garden og Restaurant Søttitre arrangerer Dønn Sliten et praktisk og spennende kostholdskurs for deg som ønsker en positiv vri på hverdagen, eller for deg som har spesifikke utfordringer i kostholdet. All mat er uten gluten, sukker og laktose.

Kurset består av tre deler: to timer interessant og lærerik teori, basert på ny forskning. Praktisk matlaging med kjøkkensjef fra Restaurant Søttitre, og tilslutt; en og en halv times felles hyggelig måltid rundt langbordet der vi nyter en 4-retters selvlaget middag. Det vil være mulighet for å stille spørsmål under hele kursets forløp. Kurset går av stabelen lørdag 19.september 2015.

Tid: 11-17.00                                                               
Sted: Royal Garden, Restaurant Søttitre
Pris: 1200,- 

MENY:

  • Sukkersaltet laks
  • Høstsuppe
  • Lokalt lam
  • Solbærparfait

Dønn Sliten AS er et privat helseforetak som tilbyr samtaleterapi og kostholdsveiledning for mennesker som av ulike årsaker føler seg slitne. Les mer om oss her: http://www.donnsliten.no

Ernæringsteamet fra Dønn Sliten AS står for teorien om matens påvirkning på kroppen. Vi tar opp temaer som energigivende og betennelseshemmende kost, ulike matvareallergier og forslag til en bedre hverdag. Dette blir et spennende og lærerikt kurs med mye god mat!

Påmelding via: post@donnsliten.no - ved spørsmål kontakt Kine Ø. Hansen, ernæringsfysiolog og sykepleier, på tlf. 97 68 78 22

Referat fra styremøtet 25.08.2015

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.