Hopp til hovedinnholdet

Telemark MS-forening

Velkommen til Telemark MS-forening. 

Litt om oss:

Telemark MS-forening har 296 medlemmer i hele Telemark fylke. Medlemmene våre er dem med MS, pårørende og støttemedlemmer.

Medlemsmøtene våre har vi som regel siste tirsdag i måneden kl: 18.00 på Pors Klubbhus i Porsgrunn. Møtene har som regel ett tema. Sjekk møteplanen. Møtekveldene våre er sosiale og trivelige. Det er fri inngang med bevertning og loddsalg.

Den årlige MS-konferansen, som avholdes i Larvik, er gratis for våre medlemmer. Foreningen spanderer også konferansen for ektefelle/samboer om denne personen også er medlem. (Familiemedlemskap)

Vi har også årlige julebord med overnatting til lave priser.

For familie, venner og arbeidsgivere kan det være vanskelig å forstå hvordan det er å leve med MS. Fotoutstillingen "PS! Jeg har MS" skal bidra til å bryte ned fordommer. 

Oppstart av pårørende-skole onsdag 19. april.

Kontaktinfo

Leder: Gun Inger Heibø
Tlf: 90 03 89 99
gun_iger@hotmail.com

Hva skjer?

Neste medlems treff er på Pors klubbhus på selveste Nasjonale MS - dagen, lørdag 26 august. Da får vi besøk av nevrolog Antonie Giæver Beiske som holder et innlegg. Vi prøver noe nytt og tar en medlems samling med tema denne dagen. Bevertning og utlodning. Vel møtt til alle : ) Tidspunkt kommer senere : )

Kaffe treff i Porsgrunn

Vi er en gjeng på 3 til 4 personer som møtes fast på Kaffe og The Spesialen i Porsgrunn på tirsdager og torsdager fra kl.11:00 til ca kl.12:30. Kom gjerne innom å slå av en prat : )

Quiz på Jimmys i Porsgrunn

Vi er en gjeng som samles hver torsdag kl.20.00 for quiz på Jimmys i Porsgrunn. Du er velkommen til å delta sammen med oss. Vi sitter ved bord nr 6 og spør etter Frank :)

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.