Hopp til hovedinnholdet

Ny Ung kontakt i Ålesund og Omegn Ms - forening

Solveig Sørseth Opskar

Vi er så heldige å endelig ha fått en ny Ung kontakt. Dette gleder oss alle.

Hei alle sammen   Jeg er den nye ung-kontakten til foreninga. Litt om meg selv: Solveig, 36år, fra Averøy på Nordmøre, gift med en flott Sunnmøring og sammen har vi to barn, ei jente på 10år og en gutt på 2,5 år. Har selv hatt MS i 11år. Jobber som sykepleier og min største interesse er friluftsliv. Som ung kontakt tenker jeg det er viktig å være imøtekommende og tilgjengelig for ny- diagnostiserte som ønsker å prate med en likemann/kvinne. Men tenker også å opprette en Facebook- gruppe for «unge». Kanskje vi kan ha ett forum for diskusjon, bli kjent, gjøre avtaler, møtes til en kaffe, ta en trimtur i felleskap ol. Vi er vist bare «unge» til vi er 40 i MS foreninga, men aldersgrensen i den kommende Facebook-gruppen går mer på hvor unge vi føler oss til sinns 

Stiftelsen Nevrohjemmet har no som formål å yte økonomisk støtte til personar med MS og andre kroniske, nevrologiske lidelsar.

Alle som har ein kronisk, nevrologisk sjukdom,  bur på Sunnmøre eller i Romsdalen, sør for Romsdalsfjorden og har stram økonomi, kan søke om tilskot.

Søknadsfristane vert:  1.februar,  1.mai og  1. september

Klikk på lenka under for meir info

http://www.nevrohjemmet.no/Kven_kan_soke.aspx

Hva skjer?

Mandags kaffe på SpiseStua (Moa) fra 11-14

Vi har mandags kaffi på SpiseStua (Moa) i 1.etasje.

Skriv navnet ditt inn i MS boka i kassa og vi spanderer kaffi mellom kl 11 og14

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.