Hopp til hovedinnholdet

Seksualitet - en fantastisk kraft: Agnete kommer til oss 24. oktober

Hvis du har vært på MS-senteret i Hakadal, så vet du hvor fantastisk Agnete er til å snakke om alt det "unevnelige" som er knyttet til blære, tarm og seksualitet når man har MS. Alle lokalforeningene i Vestfold har gått sammen om dette prosjektet, hvor vi får Agnete for oss selv! 

Etter erfaringene med Mann og MS i april, så ser vi at det gir en helt annen trygghet for alle å ta opp disse temaene når vi lager egne grupper for menn, og egne grupper for kvinner. Det er mange ting som er lettere å snakke om når man er sammen med "sine egne". 

Det kan hende at du får litt hetta av dette temaet  - kan jeg tørre å vise meg der, liksom? Ja, det synes vi absolutt du bør gjøre. Seksualiteten kan bli vanskeligere hvis MS'en slår ut på akkurat de nervekoblingene.  Litt synd å "lukke døra" helt, når det finnes nyttig informasjon og gode tips. 

Larvik MS-forening koordinerer påmeldingen, så send en mail til larvikms@outlook.com  for å bli med!  Bare skriv "Påmelding 24. oktober" i overskriften, så blir du registrert 

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.