Hopp til hovedinnholdet

Østfold

Velkommen til Fredrikstad MS-forening. MS - foreningen i Fredrikstad ble stiftet 1967, og er en forening for MS - rammede, pårørende og andre interesserte.

Velkommen til Indre Østfold MS-forenings hjemmeside!

Foreningen ble opprettet i 1965 og har i dag ca. 100 medlemmer. Våre medlemsmøter holdes f.o.m. 2017 i handikapvennlige lokaler i Frivillighetens Hus, Parkveien 1, 1807 Askim. Til medlemsmøtene forsøker vi å skaffe interessante foredragsholdere, tar opp aktuelle temaer eller bare møtes til koselig prat med utlodning og quiz.

Velkommen til Moss MS-forening!

Ja, nå er høsten kommet og det er tid for å samles inne i lune stuer sammen med gode venner og familie.  Det kan også være hyggelig med besøk på fuglebrettet.  Småfuglene vil sette stor pris på litt ekstra oppmerksomhet og vil gi mye glede tilbake.

Vi har lagt bak oss en alle tiders tur til Kiel, og det er lov å minnes de gode stundene sammen med venner fra Moss MS-forening.  Men vi kan også se fremover.  I oktober har vi planlagt å samles på Rygge bibliotek for å bli informert om ”Kysten i Østfold”.  Ellers har vi planlagt å møtes til uformelle pizza-treff på Bajazzo. – Følg med på nettsidene våre Moss Ms-forening (Hold på kontroll-tasten samtidig som du trykker på lenken). for å holde deg orientert.  Etter erfaring fra en vellykket førjuls-samling i fjor, har vi tenkt å gjenta suksessen på Moments i gågaten i desember.

Det blir også en hyggelig samling på årsmøte på Vingparken etter nyttår.

Det er mye å glede seg over.  Dersom du vil være sammen med oss, er du hjertelig velkommen!  Du får møte både erfarne MS-brukere og andre interesserte til både uhøytidelige og mer seriøse samlinger.  Gjennom lokalforeningen kan du få en god mulighet å knytte lokale kontakter med andre i samme livssituasjon.

Velkommen til Sarpsborg MS-forening. Foreningen ble stiftet i 1967 og er en forening for personer med MS - pårørende og andre interesserte. Vi har ca. 260 medlemmer i Sarpsborg, Halden og Aremark.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.