Hopp til hovedinnholdet

Østfold

Velkommen til Fredrikstad MS-forening. MS - foreningen i Fredrikstad ble stiftet 1967, og er en forening for MS - rammede, pårørende og andre interesserte.

Velkommen til Indre Østfold MS-forenings hjemmeside!

Foreningen ble opprettet i 1965 og har i dag ca. 100 medlemmer. Våre medlemsmøter holdes f.o.m. 2017 i handikapvennlige lokaler i Frivillighetens Hus, Klokkergata 1, 1807 Askim. Til medlemsmøtene forsøker vi å skaffe interessante foredragsholdere, tar opp aktuelle temaer eller bare møtes til koselig prat med utlodning og quiz.

Det er fremdeles ikke mulig å samles på normal måte i disse korona-tider.  Den sosiale kontakten mellom oss blir satt på en hard prøve, men dette skal vi makte ved felles anstrengelser.  Det er flere av oss som har god kontakt via telefon med samtaler og SMS-meldinger eller via datamaskinen.  Det er også godt å ha mulighet til å lese artikler, nyheter og holde seg oppdatert på nettsidene til MS-forbundet – www.ms.no

 

Det er også mye som er positivt rundt oss.  Fra 29.mars er det sommertid med lange og lyse kvelder.  Snart kommer også alle trekkfuglene tilbake.

 

Velkommen til neste samling!

Velkommen til Sarpsborg MS-forening. Foreningen ble stiftet i 1967 og er en forening for personer med MS - pårørende og andre interesserte. Vi har ca. 260 medlemmer i Sarpsborg, Halden og Aremark.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.