Hopp til hovedinnholdet

Østfold

Velkommen til Fredrikstad MS-forening. MS - foreningen i Fredrikstad ble stiftet 1967, og er en forening for MS - rammede, pårørende og andre interesserte.

Velkommen til Indre Østfold MS-forenings hjemmeside!

Foreningen ble opprettet i 1965 og har i dag ca. 100 medlemmer. Våre medlemsmøter holdes f.o.m. 2017 i handikapvennlige lokaler i Frivillighetens Hus, Parkveien 1, 1807 Askim. Til medlemsmøtene forsøker vi å skaffe interessante foredragsholdere, tar opp aktuelle temaer eller bare møtes til koselig prat med utlodning og quiz.

Velkommen til Moss MS-forening!

Mars er allerede forbi, og det er tydelig at det er full vår i naturen.  Solen er kommet høyere på himmelen, dagene blir stadig lysere, blomstene springer ut og fuglene kommer tilbake. – Alt ligger til rette for at dagene som kommer, skal bli riktig fine!

Tidligere i vår har vi i Moss MS-forening kommet sammen til hyggelige medlemsmøter og til årsmøte i Vingparken.  Der fikk vi også oppleve naturen i flotte bilder gjennom hele året.

De uformelle lunsj-treffene som vi har arrangert på Rygge Storsenter, må vi flytte til Bajazzo ved rundkjøringen – i alle fall i første omgang.  Vi har også planer om å samles på Balke gård i Rygge litt seinere.  Her vil vi få servert god mat og drikke i tillegg til å høre om ”gamle Moss”.

I slutten av august har vi planlagt å reise med Color Line til Kiel.  –  Det er viktig å melde seg på både til arrangementet på Balke gård og til årets Kiel-tur.  (Mer informasjon under ”Hva skjer?”)

Dersom du vil være sammen med oss, er du hjertelig velkommen!  Du får møte både erfarne MS-brukere og andre interesserte.  Det er en uhøytidelig og åpen stemning på samlingene våre, men også alvor.  Gjennom lokalforeningen kan du få en god mulighet å knytte lokale kontakter med andre i samme livssituasjon.

Følg med på nettsiden og på nyhetsbrevene.  Da kan du være sikker på at du alltid blir holdt orientert om det som skjer i lokalforeningen vår.

Velkommen til Sarpsborg MS-forening. Foreningen ble stiftet i 1967 og er en forening for personer med MS - pårørende og andre interesserte. Vi har ca. 260 medlemmer i Sarpsborg, Halden og Aremark.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.