Hopp til hovedinnholdet

Informasjon om Saebo

Saebo er et amerikansk firma som driver med masse hjelpemidler rettet mot arm og hånd.

Saebo:

Saebo er et amerikansk firma som driver med masse hjelpemidler rettet mot arm og hånd. Vi har jobbet med det i mange år. Det siste de har kommet med er SaeboStim Micro. Den tilfører sensoriske elektrisk stimulering ( SES ) til arm og hånd ved hjelp av et spesielt Electro – Mesh stoff. Electro - mesh materialet er mykt og behagelig selv under aktivitet. Plaggene består av en erm til albuen ( arm stimulering ) og hanske (hånden stimulering ). Materialet er meget ledende da det er laget av sølv behandlede nylonfibre blandet med Dacron®. En stimulator kontrollerer stimuleringen ut til albuermet og hansken. De som lider av nedsatt funksjon, muskelsvakhet og spastisitet kan dra nytte av slik stimuleringen. Vi har testet den ut på flere med MS og fått noen veldig gode tilbakemeldinger. Den første vi prøvde på fikk et helt fantastisk resultat. Fra ikke å ha noe funksjon i det hele tatt ble han nesten  helt fin igjen. Se video på Facebook (Saebo Norge). Andre har fått noe bedre funksjon for eksempel når de sitter å jobber med tastatur (den dårlige håndens fingre blir mykere og de klarer bedre å skrive).

 

SaeboGlove er et annet hjelpemiddel som hjelper de som sliter med å strekke ut fingre og håndledd. Dette er en hanske med en plastskinne på oversiden av hånden som hjelper å holde oppe håndleddet. I tillegg er det strikker som kan settes på over hvert ledd som hjelper fingrene å strekkes. Her bruker man bare strikker der det trengs hjelp. Se egen brosjyre på denne. 

 

SaeboStretch er en hvileskinne som er fin å bruke for de som begynner å bli veldig korte og stramme i bøyemuskelaturen  i underarm og fingre. Den er i tillegg bøyelig slik at bruker kan bøye fingrene ved tonusøkning, men fingrene blir presset ut i strekk når brukeren klare å slappe av igjen. Det er skånsomt for leddene. 

 

Jeg har masse mer og fortelle, men tenker det er greit å korte ned litt så det ikke blir for mye på en gang. 

 

Hilsen Kristin

 

 

 

Kristin Jahren

Cypromed

Mob 90 55 33 85

www.cypromed.no

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.