Hopp til hovedinnholdet

Referat julebord 2015

Lørdag 5. desember arrangerte foreningen sitt tradisjonelle julebord.

Stedet var Odd Fellows lokaler i Stabburveien. Denne kvelden var preget av regn, sterk vind og fare for springflo, men over 40 medlemmer hadde allikevel tatt turen ut denne desemberkvelden. Vel innenfor dørene var det straks mer julestemning. Myke juletoner møtte oss i koselig pyntet lokale, hvor Joseph og hans stab tok i mot. Det ble servert gløgg og pepperkaker, mens Einar Solem spilte kjente og kjære julemelodier.

Etter en lang og hyggelig prat var det tid for å gå til bords. Arrangementskomiteen ved Sidsel ønsket velkommen og orienterte om kveldens program. På menyen stod tradisjonell julemat med ribbe, pølser, medisterkaker og det tradisjonelle tilbehøret. Ja, til og med litt pinnekjøtt hadde fått plass på fatet. Det spredte seg en fin juleduft i lokalet og man kunne glede seg over sprø svor.

Leder Kjell Karlsen tar ordet. Han ønsket å takke sine ” undersotter ”  og  overrekker alle i styret en oppmerksomhet. Sidsel takker i sin tur leder Kjell, med pene ord og blomster, på vegne av styret. Det ble deretter overrakt blomster til Wenche for ekstraordinær innsats under årets julekalenderdugnad.

Den tradisjonelle julematen smakte godt og det ble anledning til å spise seg god og mett slik tradisjonen er på julebord. I pausen mellom serveringene leste Else Marit et kåseri i verseform. Det handlet om hvordan livet var på 50 og 60 tallet.  De fleste i salen humret og kjente seg godt igjen. Deretter kom Hans med 2 gode historier og dette utløste en vitsestafett med Ragnar og med Else Marit til slutt. Måltidet ble avsluttet med riskrem og etter at Arnfinn hadde takket for maten, var det  tid for å trekke inn i salongen. Der ventet det kaffe og marsipankake. Rolige juletoner ga lun stemning og mulighet for hyggelig prat. Loddsalget gikk bra. Medlemmene støttet som vanlig godt opp om dette og mange kunne gå hjem med fine gevinster.

Leder Kjell takket for en hyggelig kveld og ønsket hver især GOD JUL ! og vel hjem.

 

Grethe Marita Kopperud

Sekr.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.