Hopp til hovedinnholdet

Sommeravslutning 20/6-2015

Lørdag 20/6 avholdt MS foreningen sin sommer avlutning og atter en gang var det Lise og Gunnar som tok i mot oss på sin vakre paradis på Kirkøy.

Været viste seg også i år på aller beste side og det var en glad gjeng på 40 personer leder Kjell Karlsen kunne ønske velkommen Alle fant seg en plass i solen og praten gikk lystig.
Snart kjente vi duften av herlig grillmat og også i år var det Anne Kristin og Ragnar Dahlby som sto for grillingen. Herlig laks med tilbehør var som vanlig høydaren, men grillpølser og hamburgere fikk også bein og gå på og vi nøt et herlig måltid.

Når alle var forsynte, var det loddsalg og når leder Kjell gjorde oppmerksom på at også årets avslutning var gratis, ja da gikk det unna på loddsalget og penga satt løst. Trekningen gikk greit og alle gavene fikk nye eiere og det så ut som alle var fornøyde.
Etter et godt måltid smaker det alltid med en god kopp kaffe og jammen var det ikke en herlig kringlebit også.

Det ble overrakt gaver både til vertskapet og til de som hadde grillet denne herlige maten for oss.

Påmelding til høsturen som går av stabelen første helg i september hadde påmeldingsfrist i dag, så nå måtte alle som ikke hadde meldt seg på sist sjangs.
Alt har sin ende og nå var det tid for å bryte opp. Lederen takket alle fremmøtte for en hyggelig ettermiddag og ønsket alle en god sommer.

Ref Sidsel Jensen

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.