Hopp til hovedinnholdet

Tilrettelegg DIN bolig for DIN framtid!

NAV Hjelpemiddelsentral Østfold og Husbanken øst inviterer til informasjon og inspirasjon rundt temaet. Vi har invitert erfarne foredragsholdere. Se programmet her. Hvor:  NAV Hjelpemiddelsentral Østfold, Gamle Tindlundvei 3, Greåker

Torsdag 14. april 2016 kl. 16:00 – 20:15

«Føre var eller etter snar»?

Bør du tilrettelegge hjemmet ditt med tanke på å bli boende de neste 20 årene? Hvilke vurderinger må du gjøre nå, og hvilke grep er det klokt å ta?

Fra 2020 og framover vet vi at det vil bli en merkbar økning av eldre mennesker i samfunnet. Det bygges ikke nye, tilrettelagte boliger i samme takt, derfor må vi tenke både estetikk og tilgjengelighet i dagens boligmasse.

Vi nordmenn bruker svimlende 70 milliarder kroner på å pusse opp hjemmene våre hvert år. Men tenker vi samtidig på tilgjengelighet/tilpasning for å kunne bli boende lenger hjemme? Får vi full effekt av de investeringene vi gjør?

Dette og mer vil du få svar på hvis du setter av kvelden og kommer på møte i regi av NAV Hjelpemiddelsentral Østfold og Husbanken øst. Vi har invitert erfarne foredragsholdere som vil holde noen spennende og informative foredrag for oss.

Påmeldingsfrist (begrenset antall plasser): 30. mars 2016 kl. 24:00

Arrangementet er gratis og vi serverer gratis suppe og brød til deg som kommer rett fra jobb eller bare har lyst til å slå av en prat med andre deltakere og ta en titt på utlagt informasjonsmateriell før programmet starter. Påmelding er bindende på husbanken.no

Påmelding

NAV Hjelpemiddelsentral Østfold, Gamle Tindlundvei 3, Greåker

Mvh

Therese Guldberg

Rådgiver

NAV Hjelpemiddelsentral Østfold

Tlf 69010319

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.