Skip to main content

Moss MS-forening

Velkommen til Moss MS-forening!

Også i høst har vi planer om å møtes til lunsj-treff om formiddagen på Peppes Pizza på Rygge Storsenter.  Her blir det uformelle sammenkomster om formiddagene sammen med hyggelige venner.

En kveld i september har vi planer om å møtes til en kunnskapskveld ved fugletårnet ved Kurefjorden naturreservat i Rygge.  Dette blir en samling utendørs, så husk å kle deg godt.  Det kan også være fornuftig å ta med seg noe å sitte på i tillegg til eventuelt noe varmt å drikke.  Vi kommer til å holde på utover kvelden sammen med erfarne ornitologer, men slutte relativt tidlig.

I november har vi planer om å samles for å spise en bedre middag - så husk å melde deg på.

I tillegg til det som er nevnt, har vi har også planer om andre opplevelses-aktiviterer, men det vil vi informere om litt seinere.

Dersom du vil være sammen med oss, er du hjertelig velkommen!  Du vil møte både erfarne MS-brukere og andre interesserte.  Det er en uhøytidelig og åpen stemning på samlingene våre, som er en god mulighet å knytte lokale kontakter med andre i samme livssituasjon.

Følg med og meld deg på våre nyhetsbrev.  Da kan du være sikker på at du alltid blir holdt orientert om det som skjer i lokalforeningen vår.  I tillegg kan du følge med på denne nettsiden.

P Å R Ø R E N D E - K U R S

Vi er dessverre litt seint ute med denne informasjonen.  Men bedre seint enn aldri!  Du kan lese mer om pårørende-kurset som begynner torsdag 8. november i Frivillighetens hus, dersom du åpner lenken "Les mer" nedenfor.

Kontaktinfo

Leder: Alf Wilhelm Peterson
Mob: 993 99 738
info.moss.ms@gmail.com 

Hva skjer?

Programmet for høsten 2018:

onsdag 12. september kl. 13.00
Medlemsmøte på Peppes Pizza, Rygge storsenter.
Vi vil informere litt om det som skjedde på MS-fronten i løpet av Arendalsuka i sommer og om andre nyttige MS-nyheter.

onsdag 26. september kl. 17.30 - Merk nytt tidspunkt!
”Fuglemøte” ved fugletårnet ved Kurefjorden naturreservat i Rygge.
(Dersom du er usikker hvor vi skal, kan du møte opp ved Støtvik hotell på Larkollen kl. 17.00.  Derfra kan du få sikker veiledning helt frem til riktig sted.)
Det er viktig at du kler deg godt, tar med deg noe å sitte på (f.eks. en campingstol) og kanskje noe varmt å drikke.

Ornitologene Øyvind Lågbu og Håkon Vindenes vil berike oss med ny kunnskap denne kvelden.

onsdag 10. oktober kl. 13
Medlemsmøte på Peppes Pizza, Rygge storsenter.
I tillegg til å spise god pizza, vil vi informere om en del aktuelle temaer.

onsdag 14. november kl. 15
har vi planer om å samles til en hyggelig samling på Moments Spiseri i Dronningens gate 3.  Der får vi servert deilig middag og dessert med kaffe.

Lokalene er på gateplan og tilrettelagt for alle, uansett funksjonsevne. Dersom du kommer i egen bil, kan du parkere på ”Amfi-taket”.  Derfra er det ikke langt å gå; bare rett rundt hjørnet.

Egenandelen for middagen er redusert til kr 100, som kan betales sammen med påmeldingen til kontonr. 1083 30 22933.  Drikke betaler hver enkelt selv i restauranten.

Det er bindende påmelding til Henry Wikanes, tlf. 94838400 eller e-post henry.wikanes@online.no  Siste frist er søndag 4. november. – Det er altså nødvendig både å melde seg på og betale sin egenandel på kr 100.

   MERK!      Pårørendekurset i Frivillighetens hus er dessverre avlyst, men vil bli arrangert en gang etter nyttår.  Dette skal vi komme tilbake til med mer informasjon litt seinere.

I november skal det arrangeres et interessant kurs i Frivillighetens hus i Byfogd Sandbergs vei 5 på Høienhald.  Dette er et pårørende-kurs som skal gå over tre kvelder, og fordragsholder er Kirsti Solheim.  Kurset er gratis og begynner kl. 17.30.  Avslutning er kl. 21.

  • torsdag 8. november:
    Hva vil det si å være rammet av en uhelbredelig sykdom/funksjonssvikt?
  • torsdag 15. november:
    Kommunikasjon og samhandling mellom personer som er syk, og omgivelsene.
  • torsdag 22. november:
    Hvordan ivareta meg selv som pårørende?

Påmelding innen 25. oktober til CathrineAasen.Roksvag@bymisjonen.no eller tlf. 97 77 50 97.
(Dersom du ikke rekker å melde deg på innen fristen, kan du likevel skrive eller ringe til Cathrine Aasen Roksvåg og melde fra om din interesse.)

Dette er et kurs som arrangeres i regi av Kirkens Bymisjon, som for øvrig var mottaker av årets TV-innsamling.  Det er ikke deltakeravgift på kurset, og Moss MS-forening har gitt et bidrag til deres arbeid som en ”kompensasjon” og takk for godt utført arbeid!

__________________________

Du kan også merke deg onsdag 13. mars neste år.  Da samles vi til årsmøte.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPrivacy

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.