Hopp til hovedinnholdet

Familietreff på SUPERLAND

Klatrevegg

Sarpsborg ms forening har igjen gleden av å invitere til familietreff på SUPERLAND for familier der en av foreldrene har ms. Dette blir søndag 23 oktober kl 13.00.

Når vi kommer får både barn og voksne servert pizza og brus. Barna får leke i lekelabyrinten, spille minigolf, bruke klatrebanen og klatreveggen. Klatreutstyr er også inkludert.

Vi voksne kan snakket sammen og bli kjent med andre familier der noen har MS. Det er fint å kunne utveksle erfaringer både for den som har MS og for pårørende. Og det kan være viktig for barn å se at de ikke er alene om å ha foreldre med MS, selv om man ikke snakker så mye om MS i hverdagen og selv om man kanskje ikke   har synlige problemer.

Familietreffet er GRATIS FOR MEDLEMMER I MS FORENINGENE I ØSTFOLD OG FOLLO, det betyr at den som er medlem MÅ HA FAMILIEMEDLEMSKAP for at det skal være gratis for ektefelle/samboer og egne barn  

Påmelding til: Helle Holmen tlf 93699606 eller helkat_@hotmail.com

Det er bindende påmelding senest fredag 21 oktober, hvis dere melder avbud etter påmeldingsfristen må det betales 145,- pr påmeldte barn til foreningen, for det er summen vi må betale pr påmeldte barn til Superland for at de skal leke der.

 Vennlig hilsen styret i Sarpsborg MS forening

Faste aktiviteter

Første onsdag i måneden - Cafè besøk på Peppe's Pizza på Storbyen

Andre onsdag i måneden - Medlemsmøte på Lande Bosenter

Siste fredag i måneden - O'Learys på Storbyen

Du finner dato og tidspunkt under Hva skjer? og hvor vi treffes under Om oss

Hva skjer?

Helsetorget på Sykehuset Østfold Kalnes

Helsetorget vil starte opp i vestibylen den 5.januar 2016. Det vil være betjent hver uke, tirsdager og torsdager med  brukermedvirkere/samtaleperson  som gjerne tar en prat med de som trenger det.

Tirsdag kl. 10.00  - 14.00
Torsdag kl. 10.00 - 14.00

Lærings og mestringssenteret (LMS) i Moss

De holder kurs for pasienter, pårørende og helsepersonell. Lærings- og mestringssenteret er åpent for besøkende mandag til torsdag klokken 09.00 - 14.00. Da er også telefonen åpen, 69 86 68 86. E-post adressen er mestring@so-hf.no.
Besøksadresse: Sykehuset Østfold Moss, Inngang A, 1.etasje, ventesone 17.

Rettighetstelefonen

Vi minner om MS-forbundets rettighetstelefon hvor personer med MS og pårørende kan få råd og veiledning. Telefonen betjenes av Bente Skog som er klinisk sosionom og par-/ familieterapeut. 

Telefonen er betjent mandag fra kl. 16.00 til kl. 19.00. Mobil: 44 21 85 30
Mail kan også benyttes: bente@ms.no.

Takk til våre sponsorer

Kurland Fysioterapi
Sponser oss med gratis bruk av kjøkken og møterom når vi har møter for likemanngrupper.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.