Hopp til hovedinnholdet

Treff for foreldre med ms og deres barn på Leos Lekeland

Vi vil gjerne møtes lørdag 28 februar kl 11 på Leo's Lekeland i Fredrikstad. Det er gratis inngang for alle medlemmer i foreningene i Østfold og Follo, men alle må ha familiemedlemskap. Barna får servert en drikke og chips m/1 pølse.

Vi var den første og jeg tror vi fremdeles er den eneste ms foreningen i Norge som arrangerer leke/bli kjent treff for foreldre med ms og deres barn, dette vil gjerne ms forbundet skrive om i MS bladet.
Vi arrangerer dette for at familier der en av foreldrene har ms kan møtes og bli kjent. Det kan være fint å utveksle erfaringer både for den som har ms og for pårørende. Og det kan være viktig for barn å se at de ikke er alene om å ha foreldre med ms, selv om man ikke snakker så mye om ms i hverdagen og selv om man kanskje ikke har synlige problemer.

Hvis de får det til så kommer noen fra ms forbundet for å lage en reportasje og da hadde det vært gøy med mange påmeldte, både barn og voksne. 
Hvis dere ønsker å bli med ta kontakt med Helle Holmen på helkat_@hotmail.com eller på tlf. 936 99 606 senest 26 februar

 

Faste aktiviteter

Første onsdag i måneden - Cafè besøk på Peppe's Pizza på Storbyen

Andre onsdag i måneden - Medlemsmøte på Lande Bosenter

Siste fredag i måneden - O'Learys på Storbyen

Du finner dato og tidspunkt under Hva skjer? og hvor vi treffes under Om oss

Hva skjer?

Helsetorget på Sykehuset Østfold Kalnes

Helsetorget vil starte opp i vestibylen den 5.januar 2016. Det vil være betjent hver uke, tirsdager og torsdager med  brukermedvirkere/samtaleperson  som gjerne tar en prat med de som trenger det.

Tirsdag kl. 10.00  - 14.00
Torsdag kl. 10.00 - 14.00

Lærings og mestringssenteret (LMS) i Moss

De holder kurs for pasienter, pårørende og helsepersonell. Lærings- og mestringssenteret er åpent for besøkende mandag til torsdag klokken 09.00 - 14.00. Da er også telefonen åpen, 69 86 68 86. E-post adressen er mestring@so-hf.no.
Besøksadresse: Sykehuset Østfold Moss, Inngang A, 1.etasje, ventesone 17.

Rettighetstelefonen

Vi minner om MS-forbundets rettighetstelefon hvor personer med MS og pårørende kan få råd og veiledning. Telefonen betjenes av Bente Skog som er klinisk sosionom og par-/ familieterapeut. 

Telefonen er betjent mandag fra kl. 16.00 til kl. 19.00. Mobil: 44 21 85 30
Mail kan også benyttes: bente@ms.no.

Takk til våre sponsorer

Kurland Fysioterapi
Sponser oss med gratis bruk av kjøkken og møterom når vi har møter for likemanngrupper.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.