Hopp til hovedinnholdet

Likemenn

Stort behov for likemenn;

Det er stort behov  for likemann, både for MS diagnostiserte og for pårørende.

Likemannsarbeid har en sentral plass i MS-forbundets arbeid. Vi har et ansvar for å legge forholdene til rette slik at medlemmene våre kan lære av hverandre. All erfaring, også forskning, viser at vi har stor nytte av å snakke sammen og lære av andre i samme situasjon. Likemannsarbeid er ikken oppgave som utføres of ferdigstilles, tvert i mot er dette et kontiuerlig arbeid. Det handler om å lære å leve godt med sykdommen. Pr. i dag, har ikke Hadeland ms-forening, egne likemenn. Vi håper at noen av våre medlemmer kan være interreserte i dette arbeidet og ser gjerne at dere tar kontakt med styret, slik at vi kan innhente informasjon og eventuellt melde dere inn for forbundet for kursing. Tenk dere godt om, kan jeg være den rette, for denne type arbeid. Eget hefte finnes, som gir kunnskap om spillereglene som må følges for å drive dette arbeidet. Vi håper og tror, at noen blant oss kan være skikket for denne type arbeid, som er umåtelig viktig.

Mange kan ha en høy terskel for å kontakte en likrmann - da finnes de en mailadresse som går direkte til Gurli Vagner i MS-forbundet som da formidler kontakt. adressen er;  likemann@ms.no

Likemann er kanskje noe av det viktigste vi kan tilby våre medlemmer. Forbundet arrangerer kurs og autoriserer, kom med forslag til en likemann vi kan lære opp, det er også et positivt arbeid å utføre.

Lokallag

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.