Hopp til hovedinnholdet

Dugnader - utvidelse av Tufteparken på Grua

Utvidelse av Tufteparken på Grua

Så er vi godt i gang med utvidelsen av Tufteparken på Grua.  Siden hjemkomst fra Beitostølen den 4. juni, har vi vært i full gang med jobbing i parken.

Det er gravd, snekret forskalingskasser og sjauet for fullt.  I dag ble elementer til 6 nye apparater støpt.  Vi hadde flaks, så i det betong bilen rullet inn mot parken, tok regnet en pause, noe vi var glad for, da  dagen så langt hadde vært utrolig våt.

Vi skal montere 6 stk. nye apparater, også dette apparater hvor man bruker sin egen kroppsvekt som motstand, men her kan øvelser gjøres sittende på noen av apparatene. Koordinasjon er også tilbud på et apparat, men vent å se, dette blir et godt supplement til  apparaturen som allerede er på plass.  Dette er apparater sikkert mange av dere har stiftet bekjentskap med tidligere, både i inn og utland, da det er apparater en ofte ser både  langs turstier i utlandet, ved badeplasser og i parker.  Nå kommer de også til Tufteparken på Grua.

Fremover vil det bli jobbet for fullt og vi vil trenge dugnadsfolket også denne gang. Det skal planeres, rulles ut duk, kjøres bort steiner, såes, kjøres på bark på både etterfyll den delen vi satt opp sist år og  rundt de nye apparatene.  Så skal selvfølgelig apparatene monteres, de har ankommet Grua.  Det skal også settes på plass sittebenker, noe forsinket leveranse i fjor, gjorde at vi ikke rakk, men benkene er også på plass på Grua, så nå må vi jobbe på for fullt.

Sist, men ikke minst, dugnadsfolket skal hygge seg litt, dette vil vi forsøke å få til i sammenheng med en dugnad og ikke minst fint vær.

Ser vi deg denne gangen også?  Vi trenger deg.  Følg med på Facebook siden og du blir holdt orientert og ikke minst bedt om å ta i et tak.

Vi satser på ettermiddager og kvelder, du vil få mat i forbindelse med dugnadene som starter i middagstider.

Vi gleder oss til å få fullendt prosjektet.

Lokallag

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.