Hopp til hovedinnholdet

Ikke glem grasrotandelen i julestria

En påminnelse til alle, husk støtt  Hadeland MS forening med din  grasotandel.

HJELP  HADELAND MS FORENING OG FÅ ANDRE TIL Å GJØRE DET SAMME.

Vil du,

eller noen i din familie,

eller noen venner,

eller noen bekjente,

eller noen ikke fullt så kjente

støtte MS-foreningen på Hadeland helt gratis?

For å støtte MS-foreningen på Hadeland bør du registrere MS-foreningen  på Hadeland som din mottaker av grasrotandelen. Grasrotandelen er en ordning fra Norsk Tipping hvor du som registrert spiller kan velge en frivillig organisasjon som du ønsker å støtte - din Grasrotmottaker.

Vi oppfordrer deg til å støtte MS-foreningen på Hadeland!

Nå kan du spille favorittspillene dine: Lotto, Tipping, Joker...og samtidig støtte MS-foreningen på Hadeland uten at det koster deg noe. Dette er nå mulig via Grasrotandelen. Ved spill hos Norsk Tipping vil 5% av innsatsen gå direkte til din Grasrotmottaker (gjelder ikke Extra og Flax).

Merk at Grasrotandelen ikke på noen måte går ut over innsatsen eller premien din - du blir ikke belastet noe for å være grasrotgiver.

Du trenger Norsk Tipping Spillerkort for å knytte deg til Grasrotandelen. Spillerkortet til Norsk Tipping er selve nøkkelen til Grasrotandelen. Du må spille registrert for å være grasrotgiver. Spillerkort får du kjøpt hos kommisjonær, eller du kan spille det på norsk-tipping.no. Det blir satt av penger til Grasrotmottakeren din for hvert eneste spill du leverer. Selv om ordningen har startet 1.mars, vil den ha tilbakevirkende kraft fra 1.januar.

Vi oppfordrer deg til å knytte deg til ordningen allerede i dag, og du gjør det på en av følgende måter:

Hos kommisjonær: Skriv ut og ta med denne artikkelen og ditt spillerkort til en av Norsk Tippings mange kommisjonærer og oppgi MS-foreningen på Hadeland organisasjonsnummer: 993 613  096

SMS: GRASROTANDELEN 993 613  096 til 2020 (tjenesten er gratis.)

Internett: grasrotandelen.no eller norsk-tipping.no og foreta tilknyttingen der.

Norsk Tipping Mobilspill.

Mer informasjon finnes på http://www.grasrotandelen.no/. Her vil du også kunne følge med på hvor mye Grasrotandelene genererer for de enkelte Grasrotmottakerne.

Takk for at du støttet oss!

MS-foreningen på Hadeland

Organisasjonsnummer: 993 613 096

Lokallag

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.