Hopp til hovedinnholdet

Julegave til deg selv? Bungy Pump

BungyPump er flerfunksjonell trening som betyr at man belaster så stor
del av kroppen som mulig samtidig .

Hadeland MS forening har fått anledning til å prøve ut Bungy Pump, og til alle dere som  trives med å gå ute med staver, vurder Bungy Pump, det er både artig og nyttig.

Generelt kan man si at funksjonell trening handler om å styrke kroppen innenfra og utover. Når man trener funksjonelt forsøker man derfor å etterligne bevegelser som man utfører gjennom sine hverdagsaktiviteter. Denne treningen utfordrer både balanse, koordinasjon, styrke, bevegelse og stabilitet i mage og rygg samtidig. BungyPump er en mosjons-/treningsform der du kombinerer kondisjons- og styrketrening i samme økt.

Jeg har dårlig balanse, kan jeg bruke BungyPump da?

Svaret er ja! Imidlertid kan det være litt uvant i starten da staven p.g.a fjæringen, gir etter ( som er meningen). Den fjærende bevegelsen gjør at man må jobbe mer med balansen sammenliknet med stive staver. Man kan ikke gjøre seg avhengig av stavens støtte før den tar i bunnen hvilket i sin tur gjør at aktiviteten i sete- og benmuskulatur øker. Holdningsmuskulaturen i mage og rygg aktiveres og alt dette i sum gjør at du med BungyPump vil forbedre balansen din! Ønsker du likevel å ha muligheten for å gå med/trene med stive staver, er Walkathlon-modellen et godt alternativ hvor du har muligheten til å veksle mellom stiv og fjærende posisjon.

Ønsker du mere opplysninger gå inn på www.BungyPump.no

Lokallag

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.