Hopp til hovedinnholdet

Kickspark

Skal du til fjells eller fortsatt har snø en stund til - er Kickspark med ski tingen,  og enda har du tid til å anskaffe den.

Skal du til fjells eller fortsatt har snø en stund til, er Kickspark med ski tingen. Den funker i alt fra scooter-spor til pudder, bortover og nedover, med eller uten hund.

Kickspark Max

en moderne sparkstøtting, designet for så vel dagligdags bruk som sport og trening.

Kickspark Max er lettere enn en tradisjonell spark, og har allikevel suveren stabilitet og manøvreringsegenskaper, takket være den spesialkonstruerte rammen. Selv i høy hastighet er sparken lett å kontrollere.

Anbefales for trening, hundekjøring, Down hill, race og som fremkomstmiddel i alle snø- og isforhold.

Kickspark Max  er en lettvekter i aluminium. Den kan reguleres i høyden (styrehøyde fra 75 til 95 cm ca.) og har komfortable og varme gripehåndtak.

For deg som har trodd at gleden med skiløyper og ski på bena, her har du muligheten.  På kicksparken kan du  montere ski  og bremser også.
 For de som vil kjøre med hund, finnes hundedrag og strikkline.

Hadeland MS forening, prøver nå ut dette, har du  lyst å se den, eventuelt være med å prøve den ut, ta kontakt med Bente.

Sparken kan slås sammen, så den er enkel både å frakte og å oppbevare.

Hadeland MS forening er behjelpelig med bestilling etc.   Gå inn på hjemmesiden deres,http://kickbike.no/kickspark/, her vil du også finne

kickbike i alle størrelser. Tenk sommer, hva med en Fat Max til våren?

For mange kan kanskje City eller cruise Max  i stedet være tingen. Sjekk hjemmesiden.Det finnes en Kickbike for de fleste brukere og de fleste behov.

Lokallag

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.