Hopp til hovedinnholdet

Lasse Tufte kommer til Grua på Offisiell åpning av Tufteparken.

Offisiell åpning av Tufteparken på Grua - mandag den 27. Juli kl. 18.00

Vi håper også at Grua , ja hele Lunners befolkning kan sette av litt tid, sammen med oss, denne dagen.

Håper vi sees på denne dagen, hvor vi sammen kan være stolte av at vi som forening har nådd målet  og ikke minst glade for å representere Hadeland MS forening, for Stian og meg vil det bety mye og ha dere andre der også.

Kjære bidragsyter, dugnadsmaur, og alle som har støttet oss i å nå målet med å få Tuftepark- treningspark på Grua i Lunner Kommune.

Parken har vært tilgjengelig for alle siden tidlig i juni, men siden ikke alt rundt er på plass har vi drøyd med den offisielle åpningen.

Enda gjenstår noe «rundt parken», som sittebenker, steiner mot vegen, lys etc. men dette til tross ønsker vi nå å foreta den offisielle åpningen av parken mens vi enda kan drømme om en tørr og god sommer.  Som alle kjenner til, har sommer Norge, nesten totalt stengt på denne tiden, så dette og leveringstider gjør at noe arbeid ikke er fullendt, men når det gjelder selve treningsparken-Tufteparken, er alt på plass.

Under finner dere en invitasjon som forteller om når og hvor åpningen skal foregå og selvsagt håper vi dere alle kan dele denne dagen med Hadeland MS forening.

Lasse Tufte som er grunnleggeren av konseptet vil være med oss denne ettermiddagen, noe vi setter veldig stor pris på, vi håper selvfølgelig han kan vise oss noe av sine fantastiske bragder, sånn at vi kan titte og kanskje drømme litt om, dette skal også noen av oss mestre på sikt.

Vi håper også at Grua , ja hele Lunners befolkning kan sette av litt tid, sammen med oss, denne dagen. Hadde vært flott om dere sendte en liten hilsen og sa om dere hadde mulighet denne dagen.

 

Viser til ovenstående brev og selvfølgelig håper vi at så mange som mulig av våre medlemmer kan være tilstede denne dagen, det vil bety mye for både oss som forening, som har greid å nå dette målet og ikke minst for MS saken.  Invitasjonen til Åpningen ligger ved,  her ser dere både tid og sted. 

 

Håper vi sees på denne dagen, hvor vi sammen kan være stolte av at vi som forening har nådd målet  og ikke minst glade for å representere Hadeland MS forening, for Stian og meg vil det bety mye og ha dere andre der også.

 

Fortsatt god sommer til dere alle sammen.

Masse hilsen Bente og Stian.

Lokallag

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.