Hopp til hovedinnholdet

Nye apparater i Tufteparken

Tufteparken på Grua, har fått 6 nye apparater

Sent tirsdag den 5. Juli, kunne vi  pakke sammen etter dagens dugnad, med forvisning om at 6 nye trenings apparater var på plass i Tufteparken.

Det har blitt jobbet hardt lenge og de siste ukene, har vi stått på.  Tirsdag var det innkalt til nok en dugnad på området. Som vanlig, når noe skal gjøres, "bøttet" regnet ned.

Det har vært jobbet intenst den siste tiden, for å få mest mulig på plass, før alle skulle reise vekk på ferie. Søndag, mandag og i går gikk for noen av oss i ett, med jobbing fra grytidlig morgen til sen kveld, ikke mye søvn før det var "på'n" igjen.

Uante krefter måtte hentes fram, motet skrus på høygir, så var det bare å stå på.

Vi hadde fått levert et lass med bark, som skulle trilles ut, både ved eksisterende apparater  og  der, nye skulle monteres.  Fuktig bark, nyklippet vått gress og løvtrær rundt, var og er, et yndet sted for knotten.  Hvor mye myggmidler som gikk med disse dagene, burde i det minste kåret oss til veldig gode kunder for disse preparater.  Mandag jobbet vi iherdig, mens regnet knapt nok tok pauser, tirsdag hadde vi innkalt til dugnad, så alt måtte tilrettelegges.

Ung kontakt og to til av oss, startet grytidlig, dugnad var det innkalt til fra kl 17 og utover.  Om det var været, eller kombinasjon av kort varsel og ferie, vites ikke, men denne gangen var vi ikke mange. Dette til tross, vi hadde bestemt oss for at denne dagen, skulle vi få all barken på plass og likeså montere nye apparater og støpe såle til benker som skal på plass i området.

Med stor takk, spesielt til vår ung kontakt Stian, Alv,  Ståle og Jostein for utrettelig jobbing, uansett når vi trenger dere, nådde vi  sent denne kvelden, målet for dagens dugnad.  Knott og regn, gjorde det de kunne for å frarøve oss målet for dagen, men vi beit alle tennene sammen og sa "sammen er vi sterke", dette skal vi greie.

Nå tar vi noen velfortjente fri dager fra dugnadsjobbingen, mens støp for montering av benkene herdes og ikke minst for at alle skal komme seg litt etter massiv jobbing, ha noen dager til egen, fri benyttelse, før vi nok en gang samles, noen av oss, for å få benker på plass.

Nok en gang, vil vi få lov å takke, alle dere som har stått sammen med oss under prosjektet, hjulpet oss, støttet oss og kommet med velmente ord, mange har hjulpet oss med gode priser på det vi har trengt,  for oss har dere vært uunnværlige. Den harde kjernen fortjener ekstra gode ord og mange tusen takk, ingen nevnt  og absolutt ingen glemt, men vår egen Ung kontakt må vi få lov til å berømme litt, så sliten og lei du har vært innimellom, stått på har du hele veien, tusen takk til deg Stian.

Litt sommer for oss alle nå, hvis bare været og varmen kommer, så trår vi til videre, for å fullende prosjektet og ikke minst for å lage en tilstelling for alle dere som har vært med oss, gjennom alt slitet.

Så langt, god sommer, til dere alle sammen.

Lokallag

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.