Hopp til hovedinnholdet

Tilbud til pasienter med nevrologiske sykdommer ;

Viktig informasjon ;

FREM TIL MAI 2018 HAR DE  UTVIDET KAPASITET OG KAN GI ET NYTT TILBUD TIL PASIENTER MED NEVROLOGISKE SYKDOMMER OG TILSTANDER I SENTRALNERVESYSTEMET, OPPLYSES  det på Harestua Medisinske Senter's Facebook side. 

FREM TIL MAI 2018 HAR VI UTVIDET KAPASITET OG KAN GI ET NYTT TILBUD TIL PASIENTER MED NEVROLOGISKE SYKDOMMER OG TILSTANDER I SENTRALNERVESYSTEMET, sier de på Harestua Medisinske senter, avd. fysioterapi

Silje Mari Wøien er utdannet fysioterapeut og har startet på master i klinisk nevrologisk fysioterapi. Hun tar nå imot pasienter, på Harestua Medisinske Senter, med nevrologiske sykdommer og tilstander i sentralnervesystemet, som har henvisning til fysioterapibehandling.

Undersøkelse og behandling i praksis er en sentral del av studiet, og studentene har derfor refusjonsrett med HELFO under studieperioden. Dette er et masterstudie som vil gå over 2 år, og hun vil derfor være tilgjengelig i perioden fra oktober 2016 til mai 2018.

Silje har erfaring fra praksis med ortopedi fra Rikshospitalet og ryggmargsskadde ved Sunnaas. Den siste tiden har hun jobbet med en rekke nevrologiske sykdommer/ lidelser i spesialisthelsetjenesten ved Sykehuset innlandet, i tillegg til erfaring fra kommunal sektor.

Henvendelser kan sendes til: E-post: fysio@harestua.nhn.no
SMS med kodeord HMSFysio til 2097.
Pasienter som allerede er på vår venteliste vil bli prioritert.

Lokallag

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.