Hopp til hovedinnholdet

Trening i fellesskap

La oss trene sammen i Tufteparken på Grua !!!!!!!!!!

Noen i Hadeland MS forening har nå blitt enige om å møtes hver onsdag fra og med den 10. Mai for å trene i Tufteparken på Grua.

Vi møtes der  fra ca kl. 1900 og utover.  Det er alltid hyggelig å kunne trene sammen, motivere hverandre og ha et godt fellesskap.

Håper også noen av dere andre kunne tenke dere dette, det er plass til mange, fellesskap, hygge og motivasjon med felles trening er positivt og motiverende.

Kanskje nettopp du skaffer deg en ny "treningskamerat"  og selv blir en ny "treningskamerat", til felles glede, felles mål og god motivering når trenings lysten kanskje ikke er  den største.

Håper vi ser mange av dere, familie og venner er det også hyggelig å møte og trening  er nødvendig for noen, men bra for alle.

Parken har også 6 apparater som passer for alle, dette er ikke apparater hvor du kun bruker din egen vekt som motstand, men apparater alle  kan  ha glede av, selv for de med litt redsel for "egenvektstrening" som for noen kan være fremmed.

Nå utover i de lyse  sommerkveldene,  kan vi ha glede av hverandre, hvorfor ikke ta med litt kaffe, noe å bite i, så kan vi kose oss litt før vi reiser hjem til en god dusj og fornøyd med det dagen ga oss i form av trening, andre tanker og nye vennskap.

 

Lokallag

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.