Hopp til hovedinnholdet

Treningsjulegaven;

Vi ønsker alle - Godt Nytt  År, og takk for god hjelp så langt

Styret i Hadeland MS forening, takker alle givere, hver i sær, så mye for bidrag til etablering  Tufteparken

På lille Julaften troppet Jacob Ruud og Martine Sønsteby opp fra Hadeland Gjensidige, det samme gjorde Magnus Magnussen fra Sparebankstiftelsen Lunner Jevnaker Nittedal. Med seg hadde de symbolske sjekker på henholdsvis 300.000 og 200.000 kroner, pengene går til MS foreningens planer om engen Tuftepark på Grua.

Ved siden av disse to gigantsummene, kan vi også sende takk til Hansteen Eriksen &Sønner, med bidrag på kr 6000.00, Hadeland Bridgeklubb og Gran Lions med hver kr 1000, Regionalrådet for Hadeland og Bel Air Dart Club, hver med et tilskudd på kr 10.000. Vi prøver å følge opp hver dag og sender takkeskriv med en gang til givere som bidrar oss.  Dette er helt fantastisk.  Allikevel, selvfølgelig håper vi på flere bidrag og ikke minst dugnadshjelp.

Lille julaften serverte vi Marsipan bløtkake, pepperkaker, gløgg og sjokolade, ikke det beste kostholdet, men vel vært på en så fantastisk dag.

Stian som fikk ideen til å anlegge en Tuftepark og vi andre som lot oss gripe av ideen, må selvfølgelig takke vår ung kontakt Stian for all jobben han har gjort, han har stått på for oss alle og mere må til, men sammen skal vi alle greie dette.  Apparatene er nå bestilt med monteringshjelp, sånn at all sikkerhet ivaretas på optimal måte.

Som Ruud og Magnussen sa; Dette er et flott initiativ, med en park for alle, tilgjengelig og gratis i bruk, til alle døgnets tider. 

Lasse Tufte kommer sjøl til Grua når parken skal åpnes, forhåpentlig i juni 2015 -  og vi skal virkelig markere denne dagen.

Da håper vi at dere alle er fornøyde så langt, la oss sammen fortsette å stå på, "alle bekker små, gjør en stor Å" som ordtaket sier, vi trenger dere alle der ute på alle måter om det er pengegave eller dugnadshjelp, alt mottas med den største ydmykhet og glede.

Lokallag

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.