Hopp til hovedinnholdet

Tufteparken

Sommer'n vi alle drømmer om?!

Tufteparken er i gang

Det er hyggelig å se at Tufteparken er godt brukt, vi er ikke helt ferdige enda, da enkelte leveringer til parken tar tid, det er Sommer i Norge og da tar ting tid.

Den 16. Juni var det nok en dugnad, hvor ytterligere mengder med bark ble lagt på plass, etterfylling er viktig, spesielt i begynnelsen, hvor det tråkkes til og ikke foreløpig er så kompakt under.

I dag, den 29. Juni, har Stian og Bente, kjørt på ytterligere litt bark og kostet og ryddet godt på asfalten etter forrige utkjøring av bark.  I morgen den 30. Juni, er det et nytt møte med Hadeland Utemiljø, litt pynting i området tår igjen og vi skal se på hvordan det bør gjøres og om det blir dugnadsarbeid eller at det er tjenlig med litt mer hjelp fra Hadeland Utemiljø.

Det skal legges store stener mot vegen, slik at ingen kommer i vanvare for å kjøre inn på området, men de som skal få opp steinen der den skal hentes, kan ikke før i slutten av Juli, så er det noen som vet noen som kan påta seg denne jobben, nå,  hadde det vært fint.  Vi drøyer litt med den offisielle åpning, sånn at mest mulig av "det rundt" også er på plass.  Så lenge parken kan benyttes, er det absolutt det viktigste.

Dugnadsgjengen, vær snill og følg med på Face book, vi vil trenge dere når ting skal på plass. 

Vil også ønske alle sammen en flott sommer, håper været er på vår side denne gang, takker for all hjelp og støtte så langt og er glad vi kan kalle på dere, når tiden er inne for mere dugnader.

Lokallag

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.