Hopp til hovedinnholdet

Tufteparken Nyheter 3. Juni

Bilde fra en del av parken

Takk til dugnadsgjengen - Parken er montert og klar til bruk

Til alle medlemmer i foreningen vår:

 

Vi sier gratulere til dere alle, vi har nå sammen, fått på plass Lunner Kommunes første treningspark, nærmere bestemt Tufteparken Grua. Dette er vi stolte av.

Vi legger ved noen bilder, så dere kan se litt etter dagens dugnad og innlegget på Face Book som blir lagt ut nå, dette for å fortelle dere, hva som videre skal skje, for om parken er på plass, er vi ikke i mål enda.

Da håper vi denne parken, når den er fullt ferdig, vil bli til glede og nytte for mange. Håper dere alle tar en tur til Grua og titter, dere får invitasjon når parken skal åpnes offisielt.

Tusen takk for at dere hele tiden har vært med oss.  Har noen av dere lyst til å kommentere noe, vedrørende prosjektet, håper jeg dere kan sende meg en mail på det, så skal jeg legge det inn på hjemmesiden vår.

Dette legges nå ut på Face Book

Nok en gang – tusen takk til dugnadsgjengen, dere har bare vært helt fantastiske!  Nå er vi så langt- parken er på plass, sperregjerdene er fjernet og mange, har stoppet og gratulert med et flott anlegg, og flere har allerede pratet om slakk line og andre øvelser. 

Sammen med dere alle, kan Hadeland MS forening, med hånden på hjertet si, vi har fått en flott park.  Men selv om parken er på plass er vi ikke ferdige, nå skal det settes opp stein mot vegen, så ingen blir fristet til å kjøre inn. Vi skal ha på plass benker og sitte gruppe, vi er nå i gang og innhente tilbud på dette. Vi håper kommunen får flere lamper i stolpene så både parken, ball bingen og den kommende skateparken blir opplyst.  Likeså håper vi kommunen setter på plass søppelkasser og selvfølgelig sørger for at de tømmes, sammen med andre ting i området.

Fredag skal Bente på skolen, hvor hun sammen med rektor skal besøke alle klassene og fortelle om det ansvar vi nå alle har for å ta vare på det fantastiske tilbudet vi har fått, at barken må ligge der og at søppel skal på rett sted eller hjem.

Etter vi startet opp har regelverket for fallsoner etc. blitt endret og vår park, innfrir alle de satte krav for godkjenning. Vi har fått masse ros, både fra innbyggere og leverandører for det flott arbeidet som er utført.

Så til dugnadsgjengen, gratulere, vær stolte og la oss sammen, få alt annet også på plass, så det blir  et flott område.   Har dere innspill- forslag- eller annet, vær snill å si i fra til oss.

Nå kan dere puste ut litt, før neste dugnad.  Dere har vært fantastiske og jobbe sammen med.

Lokallag

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.