Hopp til hovedinnholdet

Tufteparken Nyheter den 2. Juni

Montering av apparatene

Regn, regn og atter regn.

Sommer Norge, hva er det. Nok en dag bøtter det ned, 5 grader, dette er ingen sommertemperatur.

Kl 0700 var vi på plass på området. Terje og hans mannskap fra Suveren Rørmøbelfabrikk var klare. De hadde nok ikke skjønt kleskoden for Grua på denne tiden, for oppmøte var i bermudashorts og stort glis.  Det tok ikke lang tid før regnjakke og regnbukse var på plass og været til tross gikk de smilende i gang med oppgaven.

Til glede for oss og ikke minst til ære for hele dugnadsgjengen, det var sjelden de møtte opp til et så velorganisert og ok område, alt var som det skulle og vi kunne smile og puste lettet, for selv om vi mente alt var ok, var det spennende å ta dem i mot, har vi gjort alt korrekt, og det var perfekt, så nok en gang alle ære til Hadeland Utemiljø A/S og dere alle i dugnadsgjengen.

Alt er nå montert, tross været, så i morgen venter en ny dugnad hvor ytterligere 75m3 med bark skal på plass og denne gang for godt.  Mye av jobben med parken er gjort, den er på plass, folk kan begynne å bruke den, men vi har en del mer å få på plass. Området rundt skal planeres og vi skal få på plass sittebenker for hygge, hvile og ikke minst møte andre som er i parken, med andre ord samlings og møteplasser. Vi skal legge steiner mot vegen, så ingen føler seg fristet til å kjøre der og ikke minst rydde opp i overskuddsmassen  som ligger ved fotballbanen og skateparken, så vi får bare stå på.

I morgen er det faktisk spådd sol og litt varme, vi skal få se tosifrede tall, vi håper at både barken og grunnen er tørket opp en del, slik at vi ikke ødelegger mer enn vi ordner i morgen.

Gleder oss til å se dere alle, nok en gang, og husk vi må stå på til the bitter end, i sammen  for parken vår. Når åpningen har vært kan vi bare ha fine stunder der og slite med det vi selv velger å slite med, om det er pull ups, slak line eller annet.

Vi sees i morgen.

Lokallag

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.