Hopp til hovedinnholdet

Tufteparken- nytt - 29. Mai

150m3 med bark skal på plass- så det er bare å brette opp armene.

Nå går det fort i svingene;

Siden forrige oppdatering den 13. Mai har det skjedd en hel masse.

Området hvor parken skal ligge er gravd ut. På dugnad er det blitt snekret forskalingskasser og allerede den 26. Mai ble elementene treningsstativene skal monteres på, støpt.

Småjobbing innimellom, uten at det er innkalt til dugnad, har sørget for opprydding, nummerering av de støpte elementene og annet forfallent arbeid på området.

Den  28. Mai var det nok en gang dugnad hvor mye skulle ordnes. Vi fikk først 75m3 med bark, her er det blitt valgt vinterreven furubark, dette både på grunn av konsistens, lukt og farge og faktisk at det antas at det etter hvert vil bli et krav at denne type blir brukt, så for å være i forkant gjorde vi dette valget, så da var det bare å brette opp armene og "måke " på, haugen var enorm.  Heldigvis hadde dugnadsgjengen stilt opp både med stor og liten traktor, 2 stk. 4-hjullinger med henger, mange trillebårer, krafser, spader og møkkgreip.

Noen av oss, fikk jobben med å kutte kjerr, fjerne kvist og greiner og rake i området hvor benker og møteplasser skal være. Ja takk, det er nok å henge fingrene i. 

Som vanlig under dugnadene våre, var ikke været med oss, det til tider formelig regnet bøtter, men med godt humør, spøk og latter og ikke minst Yt, kaffe og restitusjonsdrikk, ferske boller og kaker, kom vi i mål denne kvelden også. Vi er utrolig glade for at de som ikke har sett seg i stand til å jobbe fysisk med prosjektet har sørget for at vi alltid har hatt noe å servere, de som svetter for at vi skal komme i mål, både når det gjelder drikke og noe å bite i.  Flott- dere er også en viktig del av dugnadsgjengen.

Det er også artig at det stadig dukker opp nye ansikter som vil ta i et tak, og ja det er ikke bare de yngre, flott og takk til dere alle.

Vi vil også si takk til alle dere som kommer innom, eller stopper oss i butikker og langs vegen og sier takk for at vi har satt i gang med dette prosjektet, kan love det varmer, når det går aldeles trill rundt i hodet, med å huske på og  å utføre både det ene og det andre.

Når vi var klare for hjemtur, denne kvelden kom bil nummer 2, fra Drammens området,  med ytterligere 75m3 med bark, så kommende uke blir armene enda lenger. Vi ble da enige  om at, siden parken skal monteres allerede til uken, tar vi dugnaden med dette bark lasset når parken var montert, sånn at vi kan trille/frakte og jevne ut direkte ved de respektive apparatene, samtidig som vi bare må etterfylle og rake der vi allerede har kjørt på bark.

Vi kan love at 150m3 med bark er masse, når det skal flyttes på.

Neste uke, uke nr. 23, blir utrolig spennende, vi vil da se med det blotte øye, hva vi faktisk har satt i gang med, og ja vi gleder oss til dette.

Så til dere alle, følg med på Face Book, vi som ønsker Tuftepark på Grua, innkalling til neste dugnad i uke 23, blir lagt ut der, så raskt vi får bekreftet dato for montering av apparatene.

Til det, saml styrke og mot, det er snart tid for mere slit.

Tusen takk til dere alle fra Stian og Bente.

Lokallag

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.