Hopp til hovedinnholdet

Våren er her??????????

Med våren kommer både positive og negative overraskelser, som blant annet "Hva skulte snøen?"

Våren er sjenerøs, både positive og negative arbeidsoppgaver venter, når det hvite teppet som har dekket over i lang tid forsvinner.

Rydde og dugnadstiden er kommet.

 Med våren kommer overraskelsene frem.  Årets første dugnad i Tufteparken.  Det er rakt og ryddet i området, nå venter vi bare på litt varme, slik at barken under kan tørke litt og ikke minst at området rundt blir grønt og fint. Mange har allerede kommet i gang med treningen og det gleder å se at parken benyttes flittig, ja faktisk er benyttet godt selv i de kalde periodene vi hadde gjennom vinteren.

Trenings glade, gled dere til sommeren, mye vil da skje i Tufteparken og området rundt. Foreløpig har vi lagt lokk på det, men følg med for i juni blir det store og positive forandringer for alle som tenker på treningsglede og helse.

Dugnadsgjengen, gjør dere klare, vi trenger dere nok en gang. Følg med på Face Book og hold dere orientert.

Vi håper dere både har lyst og anledning til å bistå også denne gangen. Som alle sier "Uten  frivillighet, stopper Norge" og der er vel dere de beste eksempler.

For å sette en tidsramme, prøve ikke å ødelegge helger og ferier, ville det være flott om vi også denne gangen står på, på dugnadskvelden/e. Mye er allerede tatt tak i, men flittigheten deres er avgjørende for om vi skal kunne greie dette, og det har vi stor tro på.  Er dere klare? 

Sist men ikke minst, dugnadsfesten må vi også få på plass, når tiden er der.

Vi gleder oss til å jobbe sammen med dere, nok en gang.

Ha en fin vår til dere alle sammen, la oss håpe at sommeren kommer med sol og varme og gir oss alle en innsprøytning vi trenger etter lange og tidvis kalde uker.

 

 

 

 

 

           

 

Lokallag

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.