Hopp til hovedinnholdet

Likemenn

Lillehammer og Omegn MS-forening har 2 godkjente likemenn. En likemann er en person med MS/pårørende/venn til en som har MS, og en likemann har gått på kurs i likemannsarbeid, som handler om erfaringsutveksling. 

For å bli likemann må man ha et bearbeidet og reflektert forhold til sin egen MS, og være i stand til å dele erfaringer, lytte og vise omsorg for andre med MS. Likemannen kan også være en pårørende/ venn som er i stand til å dele sine erfaringer, lytte og vise omsorg for andre pårørende/venner. Det handler om overføring av persolige erfaringer med MS til en annen med MS eller som opplever seg i samme situasjon. Målsettingen er at erfaringene skal utveksles på en måte som partene kan nyttiggjøre seg i sin hverdag.

For å være likemann må man gå et likemannskurs i ms-forbundets regi. Deretter må du godkjennes for å praktisere som likemann. I Lillehammer og Omegn MS-forening har vi nå to godkjente likemenn. De har selv MS og er likemenn for andre personer med MS.

Våre likemenn:

*** Ane Hauge
Tlf.: 99 25 13 62
Ane er født i 1977 og bor på Lillehammer. Hun er enslig, og har ingen barn. Ane er i 50 %jobb. Hun har hatt diagnosen fra 2001.

*** Nina-Karin Laakso Søreng
Tlf: 61 28 46 78 / 97 19 82 70

Nina er født i 1969 og bor på Fåvang. Hun er gift og har 3 voksne barn. Nina har en liten deltidsjobb ved siden av uførestønad. Hatt diagnosen fra 2002.

I tillegg til likemannstjenesten lokalt, har MS-forbundet en sentral telefon-kontakttjeneste. Den består av likemenn som har MS og likemenn som er pårørende, og disse er spredt rundt omkring i landet.
Du finner dem ved å gå inn på www.ms.no/Leve med MS/Noen å prate med.
Har du ikke tilgang til internett kan du ta kontakt på tlf. 22 47 79 90 så kan du få telefonnmmer til en telefonkontakt.

Hva skjer?

BLI MEDLEM I MS-FORBUNDET

Vi er mange, men trenger flere 

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.