Hopp til hovedinnholdet

Medlemsmøte med Anne Maria Joa

25 okt 19:00 - 25 okt 21:00 Legg til kalender

Vi har gleden av å invitere til en inspirasjons og motivasjonskveld med en spennende foredragsgiver.  
Når: 25. oktober, Klokken: 19:00 – 21:00 
Hvor: BådeOg, Oalsgate 2 4319 Sandnes.
Universelt utformet: Ja.

Arrangementet er gratis, men vi setter pris på at påmelding varsles enten pr epost til: rogalandms@gmail.com eller pr SMS: 41854191, da vi vet at det er stor interesse for hennes motiverende foredrag. På denne måten kan vi enkelt sørge for at vi har nok stoler klare til alle fremmøtte. FRIST for påmelding: 23. Oktober

Referanser, hentet fra hennes nettside:
«Jeg har fått en utvikling mot det jeg ønsker skal skje istedenfor fokus på det negative, ting som provoserer, konflikter osv. Anne Marie har en jordnær måte å formidle budskapet på, og er klar på at vi selv skal komme med løsninger og mål, hun presser aldri løsninger på oss.» Gudrun Riska Thorsen, leder for Sandnes legevakt.
«Forelesningen var helt topp, og kjempespennende! Fantastisk flink foreleser Anne Marie, så dere må virkelig fortsette å leie inn henne!!!:) Alle jeg har snakket med i klassen var kjempe fornøyde og syntes hun var utrolig flink, og at det var spennende dag! :) » Student, Diakonhjemmet i Sandnes.

Grasrotandelen

Støtt lokal foreningen gjennom Grasrotandelen:
Foretaksnr: 993 960 268

Grasrotandelen gjelder for alle spillene til Norsk Tipping, bortsett fra Flax og Extra. Har du for eksempel spilt for 100 kroner på Lotto gir Norsk Tipping fem kroner, som går direkte til den mottakeren du selv har knyttet til deg.

MS-forbundet setter fokus på progressiv MS

Vær med og gi din støtte.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.