Hopp til hovedinnholdet

PTØ Stavanger- et spisset tilbud til deg med MS i ditt lokalmiljø!

PTØ Stavanger tilbyr kurs og trening til mennesker med MS og deres nærpersoner. Gjennom et strukturert program, lærer man teknikker og får tips for å opprettholde kontroll og ferdigheter i hverdagen.

Alle med MS er forskjellige, og det er også deres daglige liv.  Av den grunn er oppsettet hos PTØ fleksibelt slik at man lærer teknikker som er relevant for ens egen situasjon. De tar også hensyn til de sosiale og emosjonelle vanskelighetene som kan oppstå i tilknytning til sykdommen. Metoden passer for folk i alle aldre, uansett varighet av sykdommen.
 Selv om programmet er individuelt tilpasset, er det noen felles elementer i treningen. Disse tar tak i de mest karakteristiske symptomene på MS

Dersom du ønsker et tilbud hos PTØ, setter dere sammen opp en time til konsultasjon.

Under konsultasjonen ser dere litt på din motorikk og avdekker dine, og nærpersoners, behov og ønsker. Etter konsultasjonen finner dere det kurstilbudet som passer best for deg og din situasjon.

Tilbud dekkes gjennom avtaler med Helse Vest RHF og det kreves ikke egenandel. Tilbudet krever henvisning fra spesialisthelsetjenesten, eller fastlege via Vurderingseininga i Bergen.

Ta en titt på deres nettsider www.ptø.no

Hva skjer?

18.00-20.00 22. mai 2019
18.00-22.00 31. mai 2019
13.00-14.00 12. juni 2019
19.00-23.00 21. juni 2019

Grasrotandelen

Støtt lokal foreningen gjennom Grasrotandelen:
Foretaksnr: 993 960 268

Grasrotandelen gjelder for alle spillene til Norsk Tipping, bortsett fra Flax og Extra. Har du for eksempel spilt for 100 kroner på Lotto gir Norsk Tipping fem kroner, som går direkte til den mottakeren du selv har knyttet til deg.

MS-forbundet setter fokus på progressiv MS

Vær med og gi din støtte.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.