Skip to main content

Telemark MS-forening

Velkommen til Telemark MS-forening. 

Litt om oss:

Telemark MS-forening har ca 300 medlemmer i hele Telemark fylke. Medlemmene våre er dem med MS, pårørende og støttemedlemmer.

Medlemsmøtene våre har vi som regel siste tirsdag i måneden kl: 18.00 på Pors Klubbhus i Porsgrunn. Møtene har som regel ett tema. Sjekk møteplanen. Møtekveldene våre er sosiale og trivelige. Det er fri inngang med bevertning og loddsalg.

Den årlige MS-konferansen, som avholdes i Larvik, er gratis for våre medlemmer. Foreningen spanderer også konferansen for ektefelle/samboer om denne personen også er medlem. (Familiemedlemskap)

Kontaktinfo

Leder: Gun Inger Heibø
Tlf: 90 03 89 99
gun_iger@hotmail.com

Hva skjer?

Neste medlems treff er tirsdag 29 Januar 2019, kl.18:00 på Pors klubbhus. Tema er MS og trening. Vi får besøk av Porselensklinikken i Porsgrunn, v/Tomm A. Østlie og Christer D. Tangerås.

Kaffe treff i Porsgrunn

Vi er en gjeng på 3 til 4 personer som møtes fast på Kaffe og The Spesialen i Porsgrunn på tirsdager og torsdager fra kl.11:00 til ca kl.12:30. Kom gjerne innom å slå av en prat : )

Quiz på Jimmys i Porsgrunn

Vi er en gjeng som samles hver torsdag kl.20.00 for quiz på Jimmys i Porsgrunn. Du er velkommen til å delta sammen med oss. Vi sitter ved bord nr 7 og spør etter Frank :)

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPrivacy

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.