Hopp til hovedinnholdet

Telemark MS-forening

Velkommen til Telemark MS-forening. 

Litt om oss:

Telemark MS-forening har ca 300 medlemmer i hele Telemark fylke. Medlemmene våre er dem med MS, pårørende og støttemedlemmer.

Medlemsmøtene våre har vi som regel siste tirsdag i måneden kl: 18.00 på Pors Klubbhus i Porsgrunn. Møtene har som regel ett tema. Sjekk møteplanen. Møtekveldene våre er sosiale og trivelige. Det er fri inngang med bevertning og loddsalg.

Den årlige MS-konferansen, som avholdes i Larvik, er gratis for våre medlemmer. Foreningen spanderer også konferansen for ektefelle/samboer om denne personen også er medlem. (Familiemedlemskap)

Vi har også årlige julebord med overnatting til lave priser.

Kontaktinfo

Leder: Gun Inger Heibø
Tlf: 90 03 89 99
gun_iger@hotmail.com

Hva skjer?

Neste medlems treff er på Pors klubbhus tirsdag 25 september kl.18:00. Da kommer Eva M. Lia og Hege Aabø. Tema er "du og dine pårørende, hvordan håndtere hverdagen med kronisk sykdom?". Informasjon og mulighet for spørsmål. Enkel bevertning og utlodning. Velkommen skal du være :)

Quiz på Jimmys i Porsgrunn

Vi er en gjeng som samles hver torsdag kl.20.00 for quiz på Jimmys i Porsgrunn. Du er velkommen til å delta sammen med oss. Vi sitter ved bord nr 6 og spør etter Frank :)

Kaffe treff i Porsgrunn

Vi er en gjeng på 3 til 4 personer som møtes fast på Kaffe og The Spesialen i Porsgrunn på tirsdager og torsdager fra kl.11:00 til ca kl.12:30. Kom gjerne innom å slå av en prat : )

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.