Hopp til hovedinnholdet

Ung med MS

Ungkontakt Innherred og Namdal ms forening

Linn Marie Schei

Tlf: 93841933

epost linnen_1986@yahoo.no

Ung med MS?

Lokallaget til Innherred og Namdal ms forening har en egen ungforening ved navn Myelin. Tanken bak denne gruppen er at lokallaget skal ha et eget forum  å tilby unge med ms. 

Vi er en uformell gjeng som av og til møtes over en kopp kaffe, drar på turer, møtes på kurs/konferanser i regi av msforbundet/andre interesseorganisasjoner eller samles sammen med resten av lokallaget. 

Vi har få eller ingen begrensninger i hva vi kan få til sammen, og vi mottar sponsormidler fra hovedlaget. Dette gjør at vi stort sett kan få til ulike aktiviteter uten at det koster så mye for de som er med. 

Vi har et felles utgangspunktet som er at - vi alle har ms eller er i familie med noen med sykdommen. Vi er ikke så veldig mange medlemmer, så vi ønsker oss gjerne  flere. :) 

Synes du det høres ut som et aktuelt treffpunkt for deg så ta gjerne kontakt med ungkontakt - Linn Marie Schei( tlf. 93841933, linnen_1986@yahoo.no) noen andre i styret eller du kan også melde deg inn i vår flotte facebook gruppe som heter myelin

https://www.facebook.com/groups/191618134351397/

Her diskuterer vi litt av hvert rundt sykdommen, utfordringer, smarte triks for å holde oss i sjakk, noe forskning, siste nytt og ikke minst avtaler/ planlegger vi neste treff.  Alder er forøvrig relativt ;) 

Hva Skjer?

Her vil det legges ut informasjon om hva som skjer i foreninga fremover, så følg med!

MS-konferransen i Trondheim 27 september. Ta kontakt og meld dere på

BASAR PÅ NAMSOS  27 OKTOBER V/REMA OG ROCK CITY

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.