Hopp til hovedinnholdet

Hendvendelse fra UIT

Hei!

 

Jeg heter Andreas Lahelle, er fysioterapeut, og jobber på utdanningen master i klinisk nevrologisk fysioterapi på Universitetet i Tromsø. Dette er en spesialistutdanning for fysioterapeuter som ønsker å fordype seg i undersøkelse og behandling av pasienter med nevrologisk sykdom eller skade, blant annet MS. Høsten 2016 startet det 17 nye studenter ved utdanningen. Utdanningen er samlingsbasert, og studentene kommer til Tromsø på samling 16 uker i løpet av et to års studieforløp. Når studentene er i Tromsø er en av de viktigste læringsaktivitetene klinisk undervisning der vi har inne faktiske pasienter til undersøkelse og behandling. Vanligvis jobber studentene sammen to og to, i tillegg til at lærere også går rundt og veileder. 

 

Derfor lurer vi på om det er noen av medlemmene i Tromsø og Omegn MS-forening som kunne tenke seg å delta på slik undervisning, og/eller være eksamenspasient når studentene skal ha avsluttende eksamen. Tilbakemeldingen fra pasienter som har vært hos oss er at det er lærerikt og nyttig for deres egne funksjonsutfordringer, i tillegg til at det er givende å bidra til kompetanseutvikling i fysioterapi til personer med MS og andre nevrologiske sykdommer. Aktuelle problemstillinger kan være gangproblemer, balanseproblemer, svakhet, svimmelhet, smerter, nummenhet, problemer med koordinasjon og finmotorikk, synsforstyrrelser eller andre utfordringer.  

 

Dersom du har lyst til å delta kan du ta kontakt med meg for mer informasjon samt stille de spørsmål du måtte ha.; Telefon 41613217, eller på mail andreas.f.lahelle@uit.no 
Det er selvfølgelig ingen forpliktelser ved å ta kontakt.

 

Alle studenter og lærere ved utdanningen har taushetsplikt på samme måte som annet helsepersonell som jobber på sykehus, rehabiliteringssenter og kommuner. 

 

Taxitransport til og fra universitetet dekkes selvfølgelig av oss.    

 

Håper å høre fra deg

 

Med vennlig hilsen

 

Andreas Lahelle 

GULLKORN

Den mest beundringsverdige ved å leve,
er ikke aldri å falle,
men å reise oss hver gang vi faller.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.