Hopp til hovedinnholdet

Julebord 23.11.2017

Vi ønsker å takke alle som var med å bidra til at årets julebord ble til en flott avslutning av aktiviteter for året 2017.

På vegne av styret ønsket Therese Drevland oss velkommen i Forskningsparken hvor Tromsprodukt serverte tradisjonell julemat - pinnekjøtt og ribbe. Dessert var riskrem og jordbærsaus. Nydelig mat og nydelig dessert, var tilbakemeldingene vi fikk.

Hele 55 stykker deltok i år. Det er en økning på nesten 20 stykker sammenlignet med i fjor. Det gleder oss enormt, og motiverer veldig til videre arbeid med aktiviteter for medlemmer.
Tradisjonen tro hadde vi klart innhente ekstra fine gevinster til loddtrekningen, og i år ville loddsalget nesten ingen ende ta. Vi solgte lodd for vel 9000 kr. Fantastisk!

Året 2017 er snart over og julen nærmer seg. Vi takker alle medlemmene for deltakelse på våre aktiviteter gjennom året og vi ser allerede fram til neste år's aktivitetsplan. Vi kan røpe at første halvår av 2018 er planlagt. Da skal vi blant annet gjennomføre prosjekt som "voff-voff - MS ingen hindring"
 
Da gjenstår det bare å ønske alle en riktig god jul og et godt nytt år!

På vegne av styret

Kristin Lund

GULLKORN

Den mest beundringsverdige ved å leve,
er ikke aldri å falle,
men å reise oss hver gang vi faller.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.