Hopp til hovedinnholdet

Medlemsinfo nr.1 februar 2015

Medlemsmøte

Sted: Kafeen på Seminaret(Seminarbakken 1) i Tromsø

Tid: ONSDAG 11. FEBRUAR 2015 kl 19.00 Tema: «Hverdagsrehabilitering» - et tilbud fra Tromsø Kommune.

Vi får besøk av spesialfysioterapeut Tove Hauan Løvli.
På kommunens hjemmeside sier de om tilbudet:

«Hverdagsrehabilitering er en tidsbegrenset og intensiv tilnærming, hvor opptrening i hverdagslivets gjøremål skjer hjemme hos deg. Det er fokus på trening og tilrettelegging i daglige aktiviteter. Det tverrfaglige teamet vil i samarbeid med deg utarbeide mål for hva du synes er viktig å mestre i din hverdag. Vi er et team bestående av ergoterapeut, fysioterapeut, sykepleier og hjemmetrenere.» (fra http://www.tromso.kommune.no/hverdagsrehabilitering.315013.no.html)

Det blir servering og loddsalg. Ta gjerne med en gevinst!

 

MØTE FOR VÅRE MEDLEMMER UNDER 40 ÅR

Styret ønsker å stimulere til økt aktivitet blant våre medlemmer under 40 år. Derfor inviterer vi denne gruppen til et møte på Clarion Hotel The Egde i Tromsø TORSDAG 26.FEBRUAR KL 18.00. Vi får besøk av Bjørn Anders Foss Iversen fra MS-forbundet sentralt hvor han bla. jobber for unge med MS. Han forteller på en levende og inspirerende måte hvordan han selv har mestret livet med MS. I tillegg får vi høre om hvordan arbeidet blant de unge foregår rundt i landet og vi tar en ideutveksling rundt hva vi kan gjøre i vår forening. Vi sender ut invitasjon til alle i denne målgruppen. Hvis du skulle kjenne noen unge som har MS og ikke er medlem er dette en fin anledning til å treffe andre og få ny informasjon.

Kontaktpersoner er våre ungkontakter Mariell Fagerheim og Marius Øygard. Eller du kan kontakte leder.

 

ÅRSMØTE 2015

Vi minner om årsmøtet som finner sted i TIRSDAG 10. MARS 2015 på Laureng. Saker som ønskes behandlet på årsmøtet sendes styret senest den 8. FEBRUAR 2015.

Etter årsmøtet får vi besøk av dyktige personer fra nevropsykologisk labroratorium på UNN. Vi sender ut mer info etter hvert, men det vil dreie seg om hva nevropsykologer gjør for personer med MS.

 

INTERESSEPOLITIKK

Fram mot valget til høsten vil vi forsøke å jobbe for saker som er viktige for oss med MS og våre pårørende. Vi har snakket om «rehabilitering». Har du meninger eller eksempler (gode og dårlige) på tilbudet i din kommune?
Ta gjerne kontakt med leder slik at vi kan få samlet så mye informasjon som mulig. Hvis dere har andre forslag til temaer som kan passe tar vi gjerne i mot tips

Uformelle kafémøter på Jekta tirsdager fra kl 12.00

Har du lyst å stikke innom? Ta kontakt med leder for å høre hvor vi treffes. Velkommen til våre arrangementer!

Beste hilsen For styret

Lise Johnsen 

GULLKORN

Den mest beundringsverdige ved å leve,
er ikke aldri å falle,
men å reise oss hver gang vi faller.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.