Hopp til hovedinnholdet

Aktiviteten i Tromsø

Tromsø og omegn MS-forening er en lokalavdeling av MS-forbundet. Foreningen har ca 150 medlemmer.

Vi har jevnlige møter og andre aktiviteter for medlemmer og deres pårørende. Medlemsmøtene er stort sett med eksterne foredragsholdere.

Vi starter møtene med besøk av en foreleser som snakker om et tema.

Etterpå er det spørsmål og diskusjoner før vi serverer kaffe og kaker/rundstykker og har loddsalg.

I fjor høst hadde vi møter i kafeen på Seminaret i Tromsø sentrum. Nå i vår blir de på litt forskjellige steder. I fjor forsøkte vi også med en del andre arrangementer som tur til Tromsø Villmarksenter i juni og et arrangement på Vitensenteret i Tromsø i august.

Vi har jo medlemmer i alle aldre og som er i ulike livsfaser. Derfor prøver vi å finne på aktiviteter som frister alle.
Vi har også mange pårørende som er aktive hos oss. 

På medlemsmøtene er fremmøte gjerne på rundt 20 personer. Noen synes det er litt «skummelt» første gangen de skal delta på noe i foreningen.
Hvis du har lyst å komme sammen med noen er det bare å kontakte leder, så ordner vi det.

Vi sender ut informasjon i forkant av møtene om tema og sted. I tillegg annonseres møtene her på hjemmesiden og på gruppen «Tromsø og omegn MS-forening» som vi har på Facebook. Dette er foreløpig en hemmelig gruppe hvor man må inviteres for å være med. Hvis du vil være med er det bare å kontakte en av oss i styret.

Hvis du har andre spørsmål eller ønsker mer informasjon er det bare å kontakte leder. Om jeg ikke kan svare på alt, prøver jeg å henvise deg til andre.
I foreningen vår har vi kontaktpersoner for unge med MS og tre godkjente likemenn for personer med MS, samt en for pårørende med MS. 

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.