Hopp til hovedinnholdet

50 år samlet i én bok

MS-prisen, som deles ut annethvert år til noen som har bidratt til å sette MS-saken i fokus, er et kunstverk laget av den nederlandske kunstneren Corrie Ammerlaan van Niekerk. Kunstverket symboliserer det brutte myelinet med mennesket i sentrum, og likeverd (Foto: Gudrun Østhassel).

Mye har skjedd i organisasjonen siden MS-forbundet ble dannet 30. mars 1966. Les historien til forbundet og lokalforeningene i MS-forbundets jubileumsbok.

"I 1966 ble MS-forbundet i Norge dannet. Da var allerede flere lokale foreninger etablert, de første mer enn ti år tidligere. MS-forbundets historie er derfor langt på vei fortellingen om at noen av barna er eldre enn foreldrene." skriver forfatter Nils-Petter Enstad i innledningen til MS-forbundets jubileumsbok. 

              

Femti år har gått siden MS-forbundet ble stiftet av ildsjeler som møttes i hovedstaden.

Boka beskriver historien til MS-forbundet som en nasjonal organisasjon, men også de ulike historiene til lokallagene. Jubileumsboka gjengir fortellingen om en bevegelse og utviklingen av den, og om noen av ildsjelene som skapte organisasjonen og preget den. 

    

Til salgs

Jubileumsboken kan bestilles her.

Pris: 50 kroner + frakt

Lokallag

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.