Hopp til hovedinnholdet

Er du ung med MS?

(Illustrasjonsbilde)

De fleste som får MS-diagnosen er mellom 20 og 40 år. Unge med MS er derfor en viktig målgruppe for MS-forbundet. Nå er MS-forbundets ungutvalg gjenvalgt og utvidet! 

Unge med MS er derfor en viktig målgruppe for MS-forbundet, og ungkontaktene er en viktig del av MS-forbundets organisasjon. Ungkontaktene som velges av styrene i lokalforeningene, er en stor ressurs både lokalt og for MS-forbundet.

    

Ungutvalget

MS-forbundet har også et eget landsdekkende utvalg for unge med MS, Ungutvalget. Forbundsstyret har nylig hatt møte hvor de vedtok å utvide utvalget fra fire til fem medlemmer.

Det sittende ungutvalget ble gjenvalgt for en ny periode, og som nytt medlem ble Even Soldal Jensen valgt. Leder av utvalget velges av landsmøtet. De som utgjør ungutvalget i dag er Bjarni Dagbjartsson (Oslo), leder,  Vincent Eekhout (Oslo), Therese Drevland (Tromsø) og Even Soldal Jensen (Rogaland).

Utvalget samarbeider med den i administrasjonen som er ansvarlig for, og koordinerer ungarbeidet i MS-forbundet. Det er organisasjonsrådgiver Eva Høili som har denne funksjonen i dag. Hovedfokus for arbeidet er å sette fokus på unge med MS og skape arenaer og møteplasser for erfaringsutveksling. Ungutvalget kommer med innspill til tema og program og er med i planleggingen av Kick off for unge med MS og samlinger for ungkontaktene våre.

Ta gjerne kontakt med ungutvalget dersom du har spørsmål eller innspill, eller ønsker å få kontakt med andre unge med MS

Bjarni Dagbjartsson, leder for utvalget, kan nås på tlf. 482 33 667 eller bjarni@ms.no   

Bjarni Dagbjartsson (leder)

bjarni@ms.no / tlf. 482 33 667

                

Therese Drevland (Tromsø)

tdrevland@gmail.com / tlf. 926 24 171

    

Susann Vågsvoll (Kristiansand)

susann.vagsvoll@gmail.com / tlf. 908 69 554

   

Even Soldal Jensen (Rogaland)

evensoldal.jensen@kblm.no / tlf. 924 46 450

    

Vincent Eekhout (Oslo)

vincent.eekhout@gmail.com / tlf. 454 88 379

  

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.