Hopp til hovedinnholdet

ExtraStiftelsen har skiftet navn til Stiftelsen Dam

Mona Strand fra Bergen MS-forening presenterte et av deres prosjekt under lanseringsfesten. (Foto: Kristi Herje Haga)

Tidligere ExtraStiftelsen heter nå Stiftelsen Dam. En navneendring var nødvendig siden stiftelsen ikke lengre eier Extra-spillet men får overskudd fra alle Norsk Tipping sine spill.

ExtraStiftelsen var dermed et navn som verken reflekterte formål eller hvor inntektene kommer fra. Etter en lang prosess ble det enstemmig vedtatt på årsmøtet i mai at stiftelsen skulle endre navn til Stiftelsen Dam. Dam står for deltagelse, aktivitet og mestring og er inspirert av folkeeventyret og diktet til Olav H. Hauge om Fugl Dam.

Se historien om Stiftelsen Dam: 

     

- Mer dekkende navn

Generalsekretær i Stiftelsen Dam, Hans Christian Lillehagen, forteller at navnet er mer dekkende for formålet til stiftelsen.

- Deltakelse, aktivitet og mestring er viktig i dag og det vil også være viktig i åra framover. Det er jo dette prosjektene vi støtter handler om. Det forteller mer om hvordan vi forstår helse og de levde livene våre.

Denne uken arrangert stiftelsen lanseringsfest i Oslo men nærmere 100 deltagere. Mona Strand fra Bergen MS-forening presenterte prosjektet «M-asse S-jø Kajakkurs!» som ble arrangert i 2018. Prosjektet fikk 15 000 kroner fra Stiftelsen Dam til kajakk-kurs for medlemmene i Bergen.

         

Flere nye navn

I forbindelse med navneendringen gjøres det flere endringer i stiftelsen. Blant annet lanseres ny nettadresse, dam.no, søknadssystemet (ExtraWeb) døpes om til damnett.no og ordningen ExtraExpress døpes om til Ekspress.

Alle ansatte i sekretariatet har fått ny epostadresser som slutter med @dam.no, i tillegg til at stiftelsens sosiale medie-konti vil endre navn. Sistnevnte tar enkelte steder noe tid, men på sikt vil stiftelsen bli å finne under @stiftelsendam.

Stiftelsens logo vil være gjenkjennelig for de fleste, der fuglen, farger og fonter fortsatt vil være det samme, men med det nye navnet.

       

Lokallag

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.