Hopp til hovedinnholdet

Familie med MS viser mer av bildet

Der de tre første magasinene Mann med MS, Kvinne med MS og Ung med MS først og fremst handlet om hvordan man selv kan leve med sykdommen, vier det nye bladet mer plass til dem rundt. Familie, venner, kjærester og arbeidsgivere lever jo også «med» MS.

– Det er alfa og omega og knytte til seg mennesker når man får en diagnose som MS. Det er viktig å anerkjenne at man trenger omsorg og støtte gjennom sykdommen, både i gode og onde dager.

Ordene tilhører forsidemann og portrettintervjuobjekt Jan Petter Myrvold, som mener at støtten fra familie og venner er en av hovedårsakene til at han føler mestring i hverdagen.

Andre tematikker som løftes frem i det nye bladet er arbeidsliv, kjæresteforhold, graviditet og småbarnsliv, og viktigheten av god hjernehelse. Sterke og fine historier fra personer som lever med MS og deres pårørende og nettverk, blir presentert i magasinet.

Redaksjonen har bestått av Elisabeth Gulowsen Celius, professor og overlege ved Oslo universitetssykehus Ullevål, Kari-Anne Huser, MS-sykepleier ved Akershus Universitetssykehus, Grethe Berg Johnsen, MS-sykepleier ved Universitetssykehuset Nord-Norge og Marianne Lillehagen som selv har MS og jobber aktivt for å sette søkelys på livskvalitet og mestring hos personer med MS.

Familie med MS er finansiert av Sanofi Genzyme

                           

Alle magasinene Mann med MS, Kvinne med MS, Ung med MS og Familie med MS kan bestilles gratis gjennom MS-forbundet. 

     

Lokallag

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.