Hopp til hovedinnholdet

Fra Harstad til Slottet

Foto: Olav Førde

I dag, 1. september, inviterer kongeparet til hagefest i Slottsparken. Olav Mikalsen, leder i Midtre Haalogaland MS-forening, er på gjestelisten. Hagefesten sendes direkte på NRK fra kl. 13.00

Kong Harald og dronning Sonja har invitert 1500 gjester til hagefest i Slottsparken.

Da kongeparet gjennomførte sin jubileumsreise langs kysten i sommer, ble det arrangert hagefester i alle byene de besøkte. I dag skal de være vertskap i Dronningparken.

50 gjester fra hvert av landets fylker samt Svalbard er invitert. Representanter for det offentlige Norge og for organisasjoner De kongelige er beskyttere for, er også på gjestelisten, skriver Slottet på sine nettsider.

Lokallagsleder på hagefest

En av gjestene er Olav Mikalsen fra Harstad. Mikalsen representerer FFO i hageselskapet. 

Mikalsen har i flere år engasjert seg i MS-arbeidet både lokalt og sentralt. I dag er han leder i Midtre Haalogaland MS-forening, hvor han er en viktig pådriver til foreningens aktiviteter. Han er også redaktør for informasjonsbladet MS-forum Haalogaland. Se siste nummer her:

Sendes direkte

Både Kongen og Dronningen skal tale, og flere kjente navn skal underholde med musikk og andre innslag. Arrangementet varer fra 14.00 til 16.00, og gjestene ankommer fra kl. 13.00.

Hagefesten sendes direkte på NRK.

Lokallag

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.