Hopp til hovedinnholdet

Har du noe på hjertet?

Hva skulle du ønske helsepersonell visste om din hverdag? Eller arbeidsgiver, kollegaer, familie og venner? Hvordan ønsker du å bli møtt?

Hilde Hannah Buvik er skuespiller og skribent, og har nå fått arbeidsstipend fra Norsk Kulturråd for å lage to forestillinger om livet med kronisk sykdom. Utgangspunktet for manus er tilbakemeldinger fra mennesker som lever med en kronisk sykdom, og hun håper derfor å komme i kontakt med personer med MS.

«Målet med forestillingene er å skape økt forståelse og aksept for det å leve med noe som aldri går over. I forbindelse med forestillingen vil publikum få informasjon om de ulike diagnosene / sykdommene som er representert. I tillegg håper jeg å kunne få til en paneldebatt hvor de ulike grupperingene får presentere seg. Målet er at dette skal gavne dere som deltar. Og jo flere som deltar desto bedre blir prosjektet», forklarer Buvik.

    

Slik kan du bidra:

Spørreundersøkelse: Dette er en undersøkelse som kan gjøres her: https://no.surveymonkey.com/r/KJDDX5H.  Undersøkelsen er helt anonym, den kan ikke spores tilbake.

Om du syntes den er lang, kan den tas i etapper. Siste spørsmål/post heter ANNET. Der kan du skrive fritt hva du måtte ha på hjertet. Undersøkelsen er myntet på kronikere generelt - så noen av spørsmålene kan virke litt diffuse for deg med MS. Men svar etter beste evne, og hopp eventuelt over noe. 

 

Kontakt: Du kan sende innspill/fortellinger på epost til: prosjektkronisksykdom@gmail.com - eller per brev til: Hilde Hannah Buvik, Geitmyrsveien 73 e, 0455 Oslo. Alt du sender behandles konfidensielt og ikke noe av det som blir brukt i forestillingen vil kunne føres tilbake til deg. 

 

Facebook: Du kan bli med i prosjektets Facebookgruppe. Dette er en hemmelig, ikke søkbar gruppe hvor man kan dele og/eller lese om andres erfaringer. Om man ønsker å bli med, kan man søke opp og sende en personlig melding til Hilde Hannah Buvik, så legges dere til i gruppen.

 

Bilder: Det er også ønskelig å få bilder til prosjektet. Buvik samler på bilder som kan brukes i forestillingen, i programmet og til informasjon om prosjektet. Du kan selv velge å legge ved navn, dersom du vil at bildene skal krediteres om de blir brukt.

 

MS-forbundet har ikke noen rolle i dette prosjektet utover å formidle informasjon. Alle spørsmål må derfor sendes direkte til Hilde Hannah Buvik.

Lokallag

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.