Hopp til hovedinnholdet

Ny bok: Immun

24. oktober lanserte Anne Spurkland sin nye bok "Immun". Det er en engasjerende bok om kroppens mest usynlige organsystem, immunforsvaret, som vi ikke merker noe til før det svikter.

Anne Spurkland har skrevet en lærerik og overraskende bok om kroppens eget forsvarssystem. Et system a

Anne Spurkland er professor i medisin ved Universitetet i Oslo og forsker innenfor autoimmune sykdommer og molekylær immunologi. (Foto: immunglimt.no)

v fantastiske celler og underlige stoffer som hver dag, hver time, hvert minutt utkjemper en kamp på liv og død mot de usynlige mikrobene som til enhver tid omgir oss. Immunforsvaret vårt holder oss friske, men visste du at det også kan virke for godt, så det som i utgangspunktet skal holde sykdommene unna, selv kan være årsak til at vi blir syke?

"Immun" handler om immunsystemet og kroppens evige kamp for å overleve. Boken har seks deler med til sammen 28 kapitler, i tillegg til Annes 32 råd for å hjelpe immunforsvaret.

    

Immunsystemet ved MS

Boka "Immun" handler om immunsystemet generelt, men det er også med et kapittel om MS spesielt. Autoimmune sykdommer som MS er en konsekvens av at kroppens forsvarssystemer også kan skade eget vev. 

Anne Spurkland holdt i april i år et foredrag om immunsystemet ved MS på et møte arrangert av NORIN (Norwegian Inflammation Network). Foredraget inneholder eksempler og illustrasjoner fra boken.

 

      

Boken kan bestilles her

Boken "Immun" kan bestilles her

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.