Hopp til hovedinnholdet

Ny episode av MSpodden

Ny episode av MSpodden er lansert. Denne gangen er det satt fokus på pårørende.

Når man er syk med MS trenger man ofte flere lagspillere, og de viktigste er ofte pårørende. Det kan være både partner, foreldre, barn, søsken eller venner. Den som er syk får sine reaksjoner og det gjør pårørende også. Mange har behov for å bli sett og hørt i en helt ny situasjon, og trenger både informasjon, støtte og oppmuntring. MS-Senteret Hakadal holder derfor kurs for voksne pårørende og har samtaler med barn og unge. I denne episoden gir Anne Kristin Posti, psykiatrisk sykepleier ved MS-senteret, tips og råd som er verdt å lytte til. 

     

Hør episoden

Hva er MSpodden?

MSpodden er en podkastserie for deg som har MS eller som kjenner noen med MS. Her får du informasjon om hvordan MS kan påvirke kroppen, samt tips og råd for en bedre hverdag.

Det kommer stadig ny kunnskap om MS, og i hver episode tar noen av landets fremste leger og eksperter opp aktuelle temaer og problemstillinger. MSpodden er et initiativ fra Biogen for å gi mer informasjon om MS. Programleder er Ole André Sivertsen.

Alle episodene finner du her

MSpodden finnes både på Spotify og Soundcloud. Husk å abonner slik at du får med deg alle episodene etter hvert som de blir lansert.

Personvern Logg inn for webredaktører

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.