Hopp til hovedinnholdet

Ny episode ute!

"MS og seksualitet" er tema for den nyeste episoden av MS-podden.

Seksuelle problemer er en del av det å leve med MS, og både kvinner og menn kan oppleve at sykdommen påvirker sex og seksualitet. Det handler om alt fra fysiske forandringer til manglende lyst eller dårlig selvfølelse. Seksualitet er imidlertid mye mer enn sex - det er også nærhet, spenning og kjærlighet. Vær åpen og sett seksualitet på agendaen - det er hjelp å få!  Randi Gjessing, spesialist i sexologisk rådgivning ved Ahus gir gode råd på veien.

   

Hør episoden

   

Hva er MSpodden?

MSpodden er en podkastserie for deg som har MS eller som kjenner noen med MS. Her får du informasjon om hvordan MS kan påvirke kroppen, samt tips og råd for en bedre hverdag.

Det kommer stadig ny kunnskap om MS, og i hver episode tar noen av landets fremste leger og eksperter opp aktuelle temaer og problemstillinger. MSpodden er et initiativ fra Biogen for å gi mer informasjon om MS. Programleder er Ole André Sivertsen.

Alle episodene finner du her

MSpodden finnes både på Spotify og Soundcloud. Husk å abonner slik at du får med deg alle episodene etter hvert som de blir lansert.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.