Hopp til hovedinnholdet

Nye rekorder og en tur på legevakta

Siste sykkeldag var nok en perfekt dag for sykling. Det var vindstille og skyfri himmel. Det ble en varm dag for mange av deltagerne, men rekorder stod for fall og en av deltagerne hadde et mindre heldig fall.

Deltagerne delte seg i tre grupper. En gruppe skulle prøve seg på stisykling, en på tremilstur og den siste gruppa hadde som mål å sykle hele ti mil!

Følgebilene ble pakket med godt med drikke, matpakker, kaffe og mat som raskt gir energi. Tremilsgruppa syklet i området rundt Hove og Tromøya. Pausene og lunsjen ble lagt til den vakre skjærgården der deltagerne hadde holmer og skjær for seg selv.

De som skulle sykle på sti, fikk en dramatisk start på turen. Etter 200 meter falt en av deltagerne i en brå sving og skadet armen. Hun ble kjørt til legevakten av en av lederne, hvor de ble sittende i noen timer før de fikk hjelp. Heldigvis var det ikke brudd, men brist. Armen ble bandasjert og deltageren kom seg hjem til leiren hvor de andre tok henne godt imot.

De som hadde satt seg som mål å sykle over ti mil, greide målet! Det er svært imponerende og flere av deltagerne hadde aldri syklet så langt tidligere. En stor prestasjon alle ble mektig imponert over. I tillegg var det to av deltagerne som tok den enda lengre, en syklet 150 kilometer og en hele 165 kilometer! Ingen tvil om at «Trå til for MS» har gitt inspirasjon og giv til å prestere på sykkelen. Vi tar av oss hatten for alle deltagerne!

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.