Skip to main content

Nytt nummer av MANN med MS

Det nye nummeret av MANN med MS byr på godt lesestoff for både deg som lever med sykdommen, og dem rundt deg.

– Jeg er utrolig glad i livet mitt, sier covermann Ali Amoli til MANN med MS. Han mener at mye mestring ligger i å ikke la MS-sykdommen få ta for mye plass, og heller bruke tid og energi på det som betyr noe i livet.

Magasinet er fylt med gode historier om menn som er fedre, kompiser, ektemenn og kolleger – og som lever med Multippel Sklerose. Ingen av dem legger skjul på at livet kan være ekstra tøft når man har en MS-diagnose, men alle har de pågangsmot, livsglede og ulike former for mestring man kan la seg inspirere av.

Doktor Økonomi – bedre kjent som Hallgeir Kvadsheim fra Luksusfellen, gir gode pengeråd, fysioterapeut Håvard Smestad forteller deg hvorfor du skal trene kroppen, nevrologen tipser om hvordan du skal trene hjernen og humorlegen Jonas Kinge Bergland lanserer superhelten MS-Mannen.

Redaksjonen har bestått av overlege og professor Lars Bø og MS-sykepleier Randi Haugstad ved Nasjonal kompetansetjeneste for multippel sklerose ved Haukeland universitetssjukehus og MS-sykepleier Per-Arne Jota ved Sykehuset Innlandet HF, Elverum.

Bladet er en del av en serie magasiner for personer som lever med MS og deres pårørende, tidligere utgaver inkluderer Mann med MS, Kvinne med MS, Ung med MS og Familie med MS. Prosjektet er initiert og finansiert av legemiddelfirmaet Sanofi Genzyme.

Bladene kan bestilles ved å sende en epost til ragnar@ms.no

Lokallag

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPrivacy

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.